Nyheter

Stallsnack – Jägersro Galopp 27 november

Publicerad
Jägersro Galopp har säsongsavslutning på söndag. Fokus är förstås på V64, men du kommer även att kunna spela en V4-kupong med stor omsättning. Givetvis kan du också spela V3, LD, Vinnare, Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Tränarna redovisas i bokstavsordning och då utgår vi från förnamnet. Om inget annat anges är det tränaren själv som uttalar sig. En del av intervjuerna återfinns också i våra tips och i andra artiklar.
v6a1zwknnk1ei2zsjoc
Nuevo Estrella startar med fin segerchans på söndag. Här vid seger på hemmabanan Klampenborg under Carlos Lopez. Foto: Burt Seeger

Annika Delinder

V64-3 / V4-1

4 Miss Rachel Zane gick ett fint löp senast.Egentligen är det lite lättare denna gång, dock går hon ner i distans…. Hon är inte så rapp, men har vunnit över distansen tidigare. Hon behöver få ett bra löpningsförlopp, hoppas Kate (Alvesparr) reder ut det, men det gör hon säkert, hon är hungrig och duktig.

Annette Stjernstrand 

Intervjun hittas här

Bent Olsen 

Lopp 1

3 Send Me An Angel är det lite i kortaste i laget för. Hon är i form och det gäller att löpa henne. Det är det enda loppet som fanns och är det sista för säsongen. 

V64-1

4 King Of har haft en tendens att stoppa om han kommer för tidigt i front. Carlos får lösa problemet så han kommer på slutet i stället. Blir en riktigt bra häst nästa år och står kvar i Svenskt Derby. Det är första gången på dirttrack och det är en triochans. 

V64-4 / V4-2 

4 Nuevo Estrella har startat sju gånger under säsongen. Han är frisk och i ordning. Det är en ren vinstchans.  

V3-3

5 Miss Twenty är i kanonform. Det är ett hårt lopp. De andra står bättre till på talet. Det är rätt distans för henne. 

Dina Danekilde

Lopp 1

1 Cibelle är fortfarande i fin form så hon kommer att göra ett bra lopp.

Francisco Castro 

V64-4 / V4-2

5 Footfall var godkänd senast. Han möter hästar som har vunnit, men har hemmaplan och ska ha stor chans i det här loppet. 

V64-5 / V4-3 / V3-1 / LD-1

10 El Pepino var jag ändå nöjd med senast. Det var för kort distans. Han är på rätt distans nu och har en väldigt god chans här. 

Gina Rooth

V64-2

3 Casivo är vi lite osäkra på distansen för. Han är lite grön så han är egentligen mest med för att få lite rutin.

V64-6 / V4-4 / V3-2 / LD-2

–Om 2 Vailet löper lika bra som senast då hon var trea så tror jag att hon ska vara med bland de tre igen.

Hans-Inge Larsen

Intervjun hittas här

Jane Olin

V64-2 

5 Positano mår fortsatt bra och Manuel (Santos) är nöjd med honom i träning. Chanserna på söndag är lite svåra att bedöma då det finns bra motstånd, men om han är löpsugen och får en bra resa så kan han vara med där framme igen.

Johanna Åberg 

V64-2 

4 Dherby har jag precis ridit nu och han kändes bra (läs onsdag), Han gick själv hela vägen senast, sade Cornelia (Hartsmar). Nu är det ett amatörlopp och jag känner att han ska vara med och slåss om det även denna gång. 

V64-3 / V4-1

5 Newton är med för att få erfarenhet. Han var lite bråkig innan senast och han sprang stressat. Denna gång har jag tänkt att sätta bollar och huva på honom. Det är inget fel på formen. 

V64-6 / V4-4 / V3-2 / LD-2

11 Wakanda slår ju från underläge med låg vikt och är den lägst handicappade hästen. Hon har ett superdåligt startspår. På ett vis skulle jag kunna ha förhoppningar då hon går med lågt vikt över 1730 meter. Senast hon startade på Jägersro över 1730 meter så rusade hon och jag hoppas inte hon har med sig det i bagaget. Hon är troligtvis en gräshäst, men testar en gång till på dirttrack.  

Karin Tedesund

V64-3 / V4-1

1 Sixten Blixten kämpade på bra senast och Sofia (Presits) gav honom ett jättefint lopp år – hon får verkligen våra hästar att vilja springa och att tycka det är roligt. Tough love kunde de inte göra något åt, den är bara för bra. På söndag får Sixten Blixten det tufft, han möter flera bra hästar på en distans som inte är optimal för honom, men han mår så bra och är i form så han får ta ett lopp till innan han får sin välförtjänta vintervila. 

Madeleine Smith 

Intervjun hittas här

Malin Roth 

V64-2

6 Cece Borgia gjorde ett fint kval och är framsatt av det, men jag vill bara att hon ska få lite rutin innan vintervilan. 

V3-3 

4 Filia Kalejs och 6 Prima Kalejs mår båda bra och känns fina. Jag hoppas på bra att de är bland de främsta här. 

Peter Jardby

Lopp 1

4 Northernpowerhouse gick väldigt dåligt senast och det var ett dåligt blodprov efter det. Normalt sett är han med och slåss om andraplatsen bakom Plata O Plomo.

V64-2

7 Kozinki är okej nu efter hosta. Han sprurtade strålande över för kort distans senast. Det är rätt distans nu. Han bör vara med där framme.

V64-6 / V4-4 / V3-2 / LD-2

1 Femme Friendly är spår ett ingen fördel för – hon är inte glad för sprut så starten är avgörande. Hon är bättre på gräs, men kan hantera dirttracken. 

8 Stargaze är jag nöjd med och jag tror att hon kan vara på en bra peng. Hon har fått ett bra startspår. Det kan vara i kortaste laget. 

V3-3 

1 Freemanip är tapper och gör alltid sitt bästa. Han blev pressad senast. Näst senast gjorde han ett fruktansvärt bra lopp efter att ha öppnat för hårt. Han är en outsider.

undefined

Freemanip vid seger på hemmabanan under Christophe Lamy (november 2020). Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

2 Moojim är en tapper häst som alltid gör sitt bästa han också. Det är frågan hur långt det räcker? Han gjorde en väldigt fin insats senast bakifrån och har blivit mer reglerbar. Han är en outsider. 

3 Kinsman kommer normalt sett starkt bakifrån. Senast nådde han inte fram riktigt, men det ”bet” inte heller riktigt. Han bör vara bästa chansen. 

Ricardo Ramallo 

Intervjun hittas här

Roger Osberg

V64-3 / V4-1

7 Rhubarb Ripple gjorde ett bra lopp senast och jag hoppas att hon är med där framme och slåss om placeringarna igen. Det ser dock tufft ut att vinna på förhand då det enligt propositionen går att starta en häst på ett tretton dagar gammalt handicaptal (anmälningsdagen). I detta fall innebär det att startfältet har en häst med ett handicaptal på fyra kilo över högsta tillåtna tal och denna (Miss Rachel Zane) står ju tveklöst bäst till att vinna om den lever upp till detta.

Susanne Berneklint 

Intervjun hittas här

Torbjörn Nobel 

V64-2 

2 Bingo Mar var struken senast i Danmark för feber och hosta. Han har kommit över det nu. Hur långt det räcker denna gång vet jag inte. 

V64-5 / V4-3 / V3-1 / LD-1

9 Philiango håller vi glad och på gott humör. Han ska löshoppa i ridhuset i kväll (läs: onsdag) och träna på stranden i morgon (läs: torsdag). Han står fortfarande lite för dåligt till handicapmässigt, tycker jag. Vi får se vad han tycker om Jägersro nuförtiden? Hade det varit på Klampenborg så hade han haft chans.

Vanja Sandrup

V64-2

7 Ice Age var lite uppåt senast och fick lite fart på upploppet eller så var det de andra som stannade? Hon stannade inte som hon gjort innan. Det är ingen vinstchans, men hon kanske kan vara med lite längre upp denna gång. Hon har en fin inställning till tävlandet. 

V64-4 / V4-2

6 Bear Pong är jag ändå lite besviken på att han inte varit längre fram för han visar mer i träning. Jag har förhoppningar om en kombplacering här.  

V64-5 / V4-3 / V3-1 / LD-1

4 Princess Latifa har det varit lite strul hit och dit med. Det är svårt med segerchans här, men jag hoppas på en bra peng.