Om Galopptips.se

De bästa speltipsen till svenska galopptävlingar

sukikn5wztwty8vctyd
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Välkommen till galopptips.se - hemsidan med de bästa och mest genomarbetade tipsen till alla svenska galopptävlingar som du kan spela på hos ATG. Galopptips.se ger dig som är intresserad av spel på fullblodskapplöpningar allt du behöver veta innan du lämnar in ditt spel.

Oavsett om det handlar om galopptävlingar en onsdagslunch eller en av galoppens stordagar - en Stockholm Cup-dag, Derbyt på Jägersro eller varför inte Nationaldagsgaloppen på Gärdet - så är ambitionsnivån alltid densamma: På galopptips.se hittar ni de bästa tipsen med utförliga rankingar, analyser, intervjuer och systemförslag. 

Vi fokuserar extra hårt på tävlingsdagarnas huvudspelform, oftast V4, men vi levererar självfallet tips till alla lopp - alla tävlingsdagar.

Har du något bra redaktionellt tips till oss? Vi uppskattar alltid om du vill kontakta oss oavsett ärende på info@svenskgalopp.se.

Galopptips redaktion

Erik Ivares

undefined

Erik Ivares - journalist, marknadsförare och mycket, mycket mer… Har sprungit på Täby Galopp sedan slutet av 80-talet. De senaste två decennierna är det inte särdeles många tävlingsdagar som missats. Brinner lika mycket för sporten som för spelet. Tillbringar minst ett par dagar i veckan ute på Bro Park - kollar morgonträningen och drömmer hårt om den där "riktiga" hästen - en vinnare av Derbyt (helst det i Kentucky…). Har varit på tävlingar på 94 banor runt om i världen och kämpar hårt för att nå den magiska siffran 100.