Om Galopptips.se

De bästa speltipsen till svenska galopptävlingar

sukikn5wztwty8vctyd
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Välkommen till galopptips.se - hemsidan med de bästa och mest genomarbetade tipsen till framförallt alla svenska galopptävlingar som du kan spela på hos ATG. Galopptips.se ger dig som är intresserad av spel på fullblodskapplöpningar allt du behöver veta innan du lämnar in ditt spel.

Oavsett om det handlar om galopptävlingar en onsdagslunch eller en av galoppens stordagar - en Stockholm Cup-dag, Derbyt på Jägersro eller varför inte Nationaldagsgaloppen på Gärdet - så är ambitionsnivån alltid densamma: På galopptips.se hittar ni de bästa tipsen med utförliga rankingar, analyser, intervjuer och systemförslag. 

Vi fokuserar på tävlingsdagarnas huvudspelform, oftast V64 eller V4, men vi levererar också LD- eller DD-tips - alla tävlingsdagar.

Kontaktuppgifter

Har du något bra redaktionellt tips till oss? Vi uppskattar alltid om du vill kontakta oss oavsett ärende på info@svenskgalopp.se eller telefon 08-466 86 00

Galopptips redaktion

David Crona

Civilekonom i grunden, men har pluggat en hel del annat också. Är konstant förälskad i galoppsporten. Tycker om att skriva och är beroende av att referera lopp. Gillar förstås att spela på galopp men är på banan främst för att sporten är både mäktig och fängslande. Har många banor kvar att besöka men har hunnit med några stycken och är särskilt förtjust i Galway, Happy Valley, Auteuil och Cheltenham. Trivs naturligtvis mycket bra på hemmaplan –  att gå på galopp i Sverige och Skandinavien är alltid ett nöje.

Ulf Zeider

undefined

Mitt stora galoppintresse började i samband med premiären år 1960på Täby Galopp. Jag är 73 år och har dagligen ägnat mitt liv åt galoppsporten. Mina kunskaper samt kontaktnät är vida kända i spelarkretsar och bland aktiva. Sedan i mitten av 1980-talet har jag jobbat med konsultuppdrag åt Täby Galopp med programtips och - inte minst- som "spelexpert" på tävlingsdagar. Jag har även varit verksam i ATG-live några säsonger och är numera anlitad av Svensk Galopp och nu framöver även av spelsajten Galopptips.se.

Anders Engman 

undefined

Journalist sen födseln (eller i alla fall sen jag var nyfyllda 12 år) och jag körde min första häst som 5-åring. Det var en bruksnordis som användes för att köra hem hö från hässjorna, den visste givetvis vägen till stallet så det spelade nog ingen roll hur mycket 5-åringen slet i tömmarna - för hem kom vi. Har bevakat galopp- och travsporten hela mitt yrkesverksamma liv; med reportage, nyheter, tips samt en och annan skandal. Idag är jag nog lika bekväm framför kameran med en mikrofon i näven som vid tangentbordet på datorn. Bor sedan 10 år på hästgård och har Jägersro som hemmaplan. Får erkänna att jag de senaste 10 åren missat en tävlingsdag på Jägersro - den 19:e juli 2014 (Hurricane Red var en av vinnarna den dagen). Orsaken var min hustrus 50–årsdag.

Om webbplatsen