Om Galopptips.se

De bästa speltipsen till svenska galopptävlingar

sukikn5wztwty8vctyd
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Välkommen till galopptips.se - hemsidan med de bästa och mest genomarbetade tipsen till alla svenska galopptävlingar som du kan spela på hos ATG. Galopptips.se ger dig som är intresserad av spel på fullblodskapplöpningar allt du behöver veta innan du lämnar in ditt spel.

Oavsett om det handlar om galopptävlingar en onsdagslunch eller en av galoppens stordagar - en Stockholm Cup-dag, Derbyt på Jägersro eller varför inte Nationaldagsgaloppen på Gärdet - så är ambitionsnivån alltid densamma: På galopptips.se hittar ni de bästa tipsen med utförliga rankingar, analyser, intervjuer och systemförslag. 

Vi fokuserar extra hårt på tävlingsdagarnas huvudspelform, oftast V4, men vi levererar självfallet tips till alla lopp - alla tävlingsdagar.

Kontaktuppgifter

Har du något bra redaktionellt tips till oss? Vi uppskattar alltid om du vill kontakta oss oavsett ärende på info@svenskgalopp.se eller telefon 08-466 86 00

Galopptips redaktion

David Crona

David Crona – civilekonom i grunden men har pluggat en hel del annat också. Är konstant förälskad i galoppsporten. Tycker om att skriva och är beroende av att referera lopp. Gillar förstås att spela på galopp men är på banan främst för att sporten är både mäktig och fängslande. Har många banor kvar att besöka men har hunnit med några stycken och är särskilt förtjust i Galway, Happy Valley, Auteuil och Cheltenham. Trivs naturligtvis mycket bra på hemmaplan –  att gå på galopp i Sverige och Skandinavien är alltid ett nöje.

Om webbplatsen