Nyheter

Madeleine Smith reser till Jägersro Galopp igen

Publicerad
Den Bro Park-tränare som tävlar allra flitigast i Malmö är Madeleine Smith vars stall är i fin form. På söndag kommer hon med två hästar och för ovanlighetens skull sitter hon inte själv i sadeln. Hon låter uppåt på ett sto som varit ute i hårda sällskap och kanske blir det en lätt hemresa med en eller två segerpinnar i bagaget?
ye17bdbemdehzazjcdd
Fade Into Darkness vet hur det känns att gå in i vinnarcirkeln på Jägersro Galopp. Händer det på söndag igen? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Det finns en högst naturlig förklaring till att Madeleine Smith inte sitter upp själv på söndag och det är att hon är avstängd denna helg. Hon red således inte heller under lördagen på Bro Park. Här kommer hennes kommentarer om sina två hästar och stoet som vi nämnde i ingressen är förstås Bearthanks

V64-2

5 Bearthanks är bra i halsen nu, men har börjat sätta lite vinterpäls. Hon debuterade i SM för 2-åringar, blev jätteträngd, men var bara slagen 4,5 längd. I Auktionslöpet på Jägersro var hon dålig i halsen och inte slagen speciellt mycket. Hon vill ha fäste och därför väljer jag att starta på Jägersro. Det är Hustler och King Of som är värst emot. 

V64-6 / V4-4 / V3-2 / LD-2

6 Fade Into Darkness är en av många med chans – hon plockar åtminstone en hygglig slant. Senast gick hon i front och det var inte riktigt melodin. Jag tycker att Jacob (Johansen) är rätt ryttare för henne. Hon är ingen spik, men ska med på kupongen, avslutar Madeleine Smith.