Nyheter

Team Stjernstrand om hästarna på Jägersro Galopp

Publicerad
Stallet från Skara tvekar inte att resa med hästarna och det har blivit hela 27 segrar under året. Förvisso hade man rekordmånga 2020 då bokslutet stannade på hela 33 årssegrar. Det här året är inte slut ännu och jakten fortsätter på fler framgångar. Bästa segerchansen på söndag är högst troligt Ruby Carlras som står med kilon i hand, men det låter riktigt uppåt på en annan häst som får Wilson ombord för första gången. Redaktionen har varit i kontakt med ställföreträdande tränaren och jockeyn Nathalie Mortensen.
sii1fow2ev1ap7io25x
Heshmah och Elione Chaves vid seger i ett maidenlopp på Övrevoll under oktober månad. Nu sitter Oliver Wilson upp och stallet är optimistiska. Foto: @hesteguiden.com

Annette Stjernstrand tog nyligen sitt sjätte raka amatörtränarchampionat på Övrevoll och stallet har på senare tid börjat att starta alltmer på Jägersro Galopp. På söndag tar man med sig fyra hästar ner till Malmö. 

V64-2

9 Enbarr tränar fint och är en trevlig häst. Han är en liten ponny och inte världens snabbaste just nu utan mest ute för att lära sig inför nästa år. Jag tror han blir en fin treåring. Det ser lite tufft ut här. *

V64-2

6 Ruby Carlras får Michelle (Rosenqvist) på som är superduktig. Det är mycket vikt, men jag tror inte att det är några jätteproblem då hon är en stor häst. Hon kändes jättefin i torsdags på Övrevoll, men det var lite kort. I söndags övertygade hon på Bro Park och hon står inne på gamla talet. Hon ska bara kunna vinna det här, hoppas jag. 

V64-4 / V4-2

7 Is What It Is tycker jag är så himla fin. Jag är alltid nöjd med honom och var det också senast. Jag tror att han kan mycket mer än sitt tal, men det ser väldigt tufft ut. 

V64-5 / V4-3 / V3-1 / LD-1

6 Heshmah var jättefin i Norge senast, men jag fick ingen fart på henne på henne det sista på upploppet. Det kändes som att hon skulle kunna så mycket mer. Jag sätter upp Oliver Wilson, hon känns jättefin och jag tror jättemycket på henne den här gången. 

* Det är lätt att tro att hästen Enbarr ska uttalas på svenska, men så är inte fallet. Enbarr var den keltiska havsgudens Manannans häst.