Nyheter

Ricardo Ramallo kan putsa rekordåret på söndag

Publicerad
Hemmatränaren Ricardo Ramallo går mot ett rekordår och och hästarna är på väg mot 1,4 miljoner insprunget. Nästa seger är som kommer är också den hundrade tränarsegern. På söndag är det säsongsavslutning på hemmabanan och hela sex av stallets tio hästar kommer till start. Han luftar således mer än halva stallet. Vi slog honom en pling.
opnnwwmwkxp4ai356ey
Inga Lilla vinner här sitt första lopp av två hittills i karriären. På söndag kanske den tredje segern kommer? Vi tror chansen är ganska god och hon får tipset. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Från början var det sju hästar, men efter strykning av Månbackas Oly så får publiken och spelarna nöja sig med sex av dem och visst ser det spännande ut på förhand. Hästarna redovisas i tur och ordning. 

V64-1

3 Waiting For Love ger vi ett lopp igen för att ge henne mer erfarenhet. Hon kommer att göra bättre ifrån sig denna gång än innan. Hon blir ett fint sto nästa år. 

V64-3 / V4-1

10 Chizonwheels har kapacitet att göra ett bra lopp. Hon slåss mot sitt eget huvud. Jag var väldigt besviken på henne senast, därför är jag väldigt osäker på henne nu. 

V64-5 / V4-3 / V3-1 / LD-1

1 Amazing Halo är okej för dagen. Hon fick fyra kilo för senast och det är ett väldigt tufft lopp. Det blir svårt att slå Trollfjord här. 

8 El Chapo tror att han har en väldigt bra chans denna gång. Jag tycker han var bra senast. Han slappnade av mer och det är lite kortare distans och det är bättre för honom denna gång. Därför tror jag att han har bättre chans än Amazing Halo denna gång. Det kan bli svårt att slå Trollfjord här. 

V64-6 / V4-4 / V3-2 / LD-2

4 Zwish Zaid ska testa distansen för första gången och den kan vara lite för kort. Jag vill pröva honom för att se om jag har rätt eller fel. Jag är lite osäker på hans chanser här. 

10 Inga Lilla kan jag inte önska mer från. Hon är en väldigt liten häst som har gjort allt man kan begära under året och jag är väldigt nöjd. Jag tror att det är lite kort för henne. Hon har vunnit på distansen, men i en annan klass. Jag tror att det kan vara lite tufft för henne, men jag blir inte överraskad om hon är med där framme, avslutar Ricardo Ramallo.