Blogg

Med våren kommer vinnarna

galopptips_bilaga_framsid
Upp till oss att leverera - häng på Foto: Galopptips.se

Ibland blir man glad…, ibland rent av euforisk!

 Solen skiner, temperaturen stiger och storloppssäsongen drar igång. Vad mer kan man begära? Jo – en hel del faktiskt.

I morgon är det dags för Pramms Memorial och en rad andra storlopp på Malmö-ovalen Jägersro. Inget ”nytt under solen” där inte, men det som är nytt – är den hemsida där du nu läser dessa rader.

Resan med galopptips.se från ide till launch har varit lååååång, men nu är vi här. Premiär med stort P.

Under de följande veckorna lägger vi en massiv marknadsföringskampanj. Jag vågar lova den största i svensk galoppsports historia. Vi producerar promo-filmer, vi annonserar stenhårt i sociala medier och på noga utvalda hemsidor, men missar naturligtvis inte heller att väcka travfantasternas intresse under Elitlopps-helgen. På Gärdet drar vi på ordentligt – ingen ska missa galopptips.se, och så är det bara.

Vår målsättning är att öka spelet på galopp med minst tio procent under året – detta på en för hästsporten vikande spelmarknad. 

Vi bara ska klara det målet, men för att göra det behöver vi just din hjälp. Känn er varmt välkomna att skicka feedback till info@galopptips.se. Om vad som helst – när som helst.

Vår ambition med galopptips.se är skyhög.

Nu är det upp till oss att leverera.

Resan inleds.

Häng på.

 

 

erik_ivare

Erik Ivares

Erik Ivares - journalist, marknadsförare och mycket, mycket mer… Har sprungit på Täby Galopp sedan slutet av 80-talet. De senaste två decennierna är det inte särdeles många tävlingsdagar som missats. Brinner lika mycket för sporten som för spelet. Tillbringar minst ett par dagar i veckan ute på Bro Park - kollar morgonträningen och drömmer hårt om den där "riktiga" hästen - en vinnare av Derbyt (helst det i Kentucky…). Har varit på tävlingar på 94 banor runt om i världen och kämpar hårt för att nå den magiska siffran 100.