Blogg

Nu startar vi reklamkampanjen!

galopptips_bilaga_framsida_KPp2IN
Den här börjar ni känna igen.... Detta är nu även omslaget på vår reklambilaga som distribueras via Travronden samt delas ut till besökarna på Gärdet!

Galopptips.se har när detta inlägg publiceras varit igång med sin unika tipsservice i drygt 1,5 vecka. Under 11 dagar för att vara exakt, har vi nu levererat våra tips till all galopp som man kan spela på hos ATG. Det känns mycket roligt att kunna konstatera att tipsen hållit hög klass (som oftast) och att vi fortfarande ligger på ett klart plusnetto. Detta är verkligen inte "enkelt eller självklart", även om Team Galopptips består av landets troligen främsta galopptippare.

Som en "välkomstservice" till våra besökare på sidan kan vi vara lite småkaxiga och visa upp de exakta resultaten för våra tips (18 maj-28 maj): 

Om någon hade kommit på idén att lämna in alla system som vi hittills haft som tipsförslag på hemsidan (gäller "allt": V4, V5, V64, V65, totalt 68 system) så hade detta totalt kostat: 21.162 kr.

De sammanlagda vinstutbetalningarna för dessa 68 system blev: 28.030 kr

Således ett totonetto på nästan 7000 kr. För den som väljer galopptips.se istället för att placera på börsen (finns den personen?) så har vi hittills en uppgång på 32% på satsat kapital.

Nåväl, vi är ödmjuka nog att inse att "spel är spel". Vi kommer snart att kräla i totalisatordyn, och detta i god tid innan hösten kommer med sina regntunga banor. Så är det ju, allt går upp och ned i galoppspelandets förtrollade värld. Men det viktigaste för oss i galopptips-gruppen är att vi känner att tipsen håller hög kvalitet -  att omgångarna är genomanalyserade på ett proffsigt sätt, och att våra spikförslag och system håller så hög träffprocent som möjligt.

Ibland är vi paradoxalt nog mer nöjda med våra tips när vi INTE har haft alla rätt!

Som exempel på detta är två svåra V4:or förra veckan: en gång blev det en ensam vinnare och en gång blev det utdelning på tre rätt. Vi fick in spikarna och sparloppen i båda dessa omgångar. Men vi hade inte riktigt råd att fylla upp "det sista loppet" där skrällen kom, fullt ut. Vid båda dessa tillfällen var dock "Skrällen" (med stort S) markerad som reserv på våra systemförslag.... Det viktigaste för oss när vi "självrannsakar våra tips" är dock att se att vi hade gjort så bra vi nånsin kunnat med spikar, sparlopp och systemkonstruktionen. 

Nu över till något annat roligt: Marknadsföringen av galopptips.se intensifieras från idag (onsdag 29/5) till och med ATG Nationaldagsgaloppen på Gärdet!

Vår "marknadsföringskampanj" får en rivstart under onsdagen när vi har en egen reklambilaga på fyra sidor för galopptips.se - som går med i Travrondens hela upplaga. 

Det känns helt rätt att vi gör detta just nu, då många vill läsa allt från den nyss avslutade Elitloppshelgen på Solvalla. Vi tror att vi når extra många läsare (då handlar det ju självfallet mest om travspelare) med att köra vår reklambilaga just i denna utgåva av Travronden.

Dessutom, och detta är ju ännu viktigare, är det mycket bra "timing" att vi får ut alla våra reklambudskap i rätt tid innan Nationaldagen!

Denna fantastiskt snygga och informativa bilaga delas sedan ut gratis till besökarna på Gärdet, och den är även ibladad i banprogrammet under Nationaldagen. Sedan kommer även denna bilaga att finnas utlagd på landets (och Skandinaviens) alla galoppbanor.

Besökarna på Gärdet kommer definitivt inte kunna att missa närvaron av galopptips.se - då vi även har ett eget sponsorlopp under dagen.

Vår viktigaste målsättning under ATG Nationaldagsgaloppen blir dels att sprida kunskap om att sidan lanserats - men ännu större kraft lägger vi på att få så många som möjligt i jättepubliken att ladda ned galopptips-appen.

Glöm nu inte att ladda ned appen! Här får du flera pushnotiser per dag, information om när nya tips ligger ute på hemsidan, unika erbjudanden från banorna och sponsorer samt övrig galoppinformation av intressant karaktär. Appen hämtar du på Google Play eller Appstore.

Som sagt, mycket kommer att hända de kommande veckorna, för att göra galopptips.se till en ännu mer känd hemsida för den galopp- och spelintresserade allmänheten. Vi annonserar på flera olika ställen, galopptips-skyltar har börjat spikas upp på banorna - och vi drar snart även igång en större satsning för att få upp antalet följare av galopptips.se på Facebook.

Det känns som att vi har en riktigt rolig galopp(tips)sommar framför oss!

 

 

 

 

 

 

mikael_soderlin

Mikael Söderlind

Har varit en del av Travrondens redaktion och försäljningsavdelning i många, många år och tycker att det är just bredden i uppgifterna som är det roligaste med hästmediebranschen: symbiosen mellan sport, spel, tips, försäljning, print, hemsidor, utveckling av nya koncept och idéer. Och jag kan definitivt säga att den senaste tidens arbete tillsammans med Svensk Galopp med att utveckla galopptips.se är det roligaste och mest spännande projekt som jag någonsin varit inblandad i. Tror verkligen att galopptips.se kommer att bidra rejält till ökade spelomsättningssiffror för galoppen i landet. Något som i slutändan även skall leda till ett större intresse för sporten och nya hästägare.