Blogg

Äntligen!

Unknow
Vill du vinna? Missa då inte att gå in på galopptips.se - Svensk Galopps största mediesatsning någonsin! Foto: Svensk Galopp

Väntan är över! Nu lanseras denna hemsida - galopptips.se - landets största satsning någonsin som är helt och hållet inriktad på att erbjuda den mest heltäckande tipsservicen inom fullblodssporten.

Ett långt arbete har pågått bakom kulisserna, men nu är vi redo att leverera tips till alla tävlingsdagar som ATG erbjuder spel till. Oavsett om det handlar om en lunchgalopp på Bro Park, en Derby-dag på Jägersro - eller Nationaldagsgaloppen på Gärdet - så är vårt fokus alltid det samma: De bästa och mest genomarbetade tipsen skall alltid levereras till er som väljer att regelbundet besöka galopptips.se.

Dessutom lägger vi lika stort fokus på alla internationella tävlingsdagar. Om galoppspeldagen inleds med en förmiddag i Sydafrika, fortsätter i "hästkapplöpningens hemland" England - och sedan avrundas med kvällstävlingar i kanske Oslo eller Köpenhamn - ja, det enda vi då lovar är att galopptips.se ALLTID kommer att leverera heltäckande tips, oavsett om det handlar om Sverige, Norden eller internationella tävlingar.

På galopptips.se kommer det att hända saker varje dag, flera gånger per dag uppdateras tipsen och det kommer att bli filmklipp med tipssnack och intervjuer. Alla lopprepriser kommer du att kunna se på galopptips.se - och detta i princip direkt efter målgång! Vi kommer att leverera krönikor, bloggar, uppdateringar kopplade till sociala medier - men framför allt kommer i princip allt material att vara spelrelaterat. Med ökat intresse för spel på galopp och stigande omsättningssiffror, så genereras ju mer pengar direkt till galoppsporten, till aktiva och hästägare, i första hand i fråga om prispengar. Detta är nog den viktigaste anledningen till att vi nu nått målet med att lansera denna hemsida.

Och samtidigt som hemsidan lanserar vi även galopptips-appen!

Om du laddar hem galopptips.se-appen – så blir du rikligt belönad med flera fördelar: Du kommer att få många pushnotiser inför tävlingsdagarna, unika erbjudanden från sponsorer och samarbetspartners, information när nya tips ligger ute på hemsidan - samt övrigt av intressant karaktär inför, under (och även efter) galoppens alla tävlingsdagar.

Dessutom kan alla spelare och hästsportintresserade i allmänhet känna sig väldigt trygga med att galopptips.se kommer att bli en fullödig storsatsning under en lång tid framöver och som kommer att dominera och bli ett naturligt nav för den galoppspelande publiken i Sverige och troligen i hela Skandinavien.

Galopptips.se ägs och supportas till 100% av Svensk Galopp med fullt stöd från ATG. Ett stort tack även till Mile Media (TR Media) som varit ytterst viktiga vad gäller framställandet av denna hemsida, "tekniskt och taktiskt" med utformning av layout och bidragande med såväl tålamod som nyskapande idéer.

Ja, vad mer finns att säga? Massor med nyheter kommer att lanseras under resans gång, tävlingar med fantastiska vinster under galoppens storloppsdagar, evenemangstips från landets (och Skandinaviens) alla tävlingsbanor. Ett "tips" behöver ju inte endast vara ett speltips - många härliga tips om vad som sker ute på banorna under galoppsäsongen kommer också att krydda anrättningen.

Nu kör vi - låt startboxarna öppnas så att vi fullt ut kan tipsaccelerera med samma tempo och urkraft som när fullbloden formligen exploderar och flyger iväg i startögonblicket!

mikael_soderlin

Mikael Söderlind

Har varit en del av Travrondens redaktion och försäljningsavdelning i många, många år och tycker att det är just bredden i uppgifterna som är det roligaste med hästmediebranschen: symbiosen mellan sport, spel, tips, försäljning, print, hemsidor, utveckling av nya koncept och idéer. Och jag kan definitivt säga att den senaste tidens arbete tillsammans med Svensk Galopp med att utveckla galopptips.se är det roligaste och mest spännande projekt som jag någonsin varit inblandad i. Tror verkligen att galopptips.se kommer att bidra rejält till ökade spelomsättningssiffror för galoppen i landet. Något som i slutändan även skall leda till ett större intresse för sporten och nya hästägare.