Nyheter

Ylva Brandt om ondagens starthästar

Publicerad
Ylva Brandt startar fyra hästar på Bro Parks V4-omgång i morgon onsdag och vi ringde upp för att kolla formen.
– Jag tycker det ser ganska bra ut, kommenterar Ylva.
adyn8ue0rnz0cwatpk7
Ännu en seger för "den lilla röda corvetten"? Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

I den inledande V4-avdelningen har du Essere till start. Kommentar tack?

Essere svarade för en riktigt fin insats i sin comeback efter nästar två års bortovaro från tävlingsbanan. Hon hade en ärtbensfraktur och sådana tar lång tid att läka… Hon ska vara klart framsatt med loppet i kroppen och dessutom gynnas ordentligt av att tas upp i distans. Essere står väldigt fint inne i loppet och jag måste tro på bra chans, kommenterar Ylva Brandt.

Det ser värre ut för Enkrona i V4-2?

Enkrona nöter väl på anständigt och står ganska bra inne i loppet. Det här är ett test på distansen och jag har inga större krav på henne. Får hon en slant är jag mer än nöjd, säger Ylva Brandt.

Litteredcorvette (V4-3) vann på bra sätt senast. Allt väl där?

Lttleredcorvette var fin vid segern senast, men nu är det tuffare emot måsta jag säga. Hon tog dock loppet på bra sätt och trivs ju på den längre distansen. Startspåret spelar ingen större roll och för mig är han en outsider, säger Ylva Brandt.

Säg något om snygge Tigerwolf i V4-4?

Tigerwolf var jag helnöjd med senast och han kom ur loppet på bästa sätt. Han står bra inne i loppet och bär vikten. Överpace skulle gynna min häst väldeliga och visst är han en av de som kan vinna loppet, avslutar Ylva Brandt.