Nyheter

Wido om sina hästar i Göteborg

Publicerad
Övrevoll-baserade demontränaren Wido Neuroth har tre hästar till start i Göteborg i morgon och vi har ganska bra känsla på åtminstone två av dessa. Vad tror Wido?
ddnmuhqhy6phkzthhfn
Wido - lika glad som vanligt...? Foto: ATG.se

I V4-2, Adalöpning för stona, tar du ut Couleur Cafe. Ned i distans - vad säger du?

Couleur Cafe mår bra, jag är nöjd med henne i träningen. Det ska bli spännande att se om hon kommer fungera på den korta distansen - känslan är att det ska fungera, Nu är det en “vanlig” handicap vilket är ett plus såklart och för mig är hon en outsider. Svikt  banan vore ett stort plus, säger Wido Neuroth.

Vad säger du om Seneschal i St Leger (V4-4)?

Senaschal är i fin författning - senast blev det vida spår på vägen, han kan bättre än så. Det är ett tufft lopp, men min häst är gynnad av den längre distansen. Ett triobud, säger Wido Neuroth.

Sen har du tvåårige Xcel i tävlingsdagens sjätte lopp. Kommentar?

Xcel driftade ut genom slutsvängen senast i debuten och den insatsen är bara att stryka ett streck över. Det är en omogen typ som lär sig mer och mer för var dag som går. Göteborgs mer flata bana är ett stort plus liksom distansen. Å andra sidan är det här ett ganska tufft lopp. Jag måste dock ha lite segerförhoppningar, säger Wido Neuroth.