Nyheter

Wido Neuroth om sina starthästar på söndag

Publicerad
Wido Neuroth sadlar ut tre hästar på årets sista dag på Övrevoll. Han låter framförallt klart uppåt om Deadline Days möjligheter.
Deadline_Day_528
Deadline Day kan ta andra raka segern på söndag Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

I den tredje avdelningen på V64 så startar Wido Neuroth treåriga Deadline Day som varit ute i tuffa treårssällskap tidigare i år. I senaste starten imponerade han med att vinna en handicap väldigt enkelt. 

-Deadline Day (e. Line Of David) är formen fortsatt bra med. Det var en treåring jag räknade med i bättre sammanhang än så här i början på året. Han var bra senast, men har höjts i handicap sedan dess. Han ska bara mogna och bli lite vuxen, då blir det säkert bra till nästa år.  Jag räknar med att det ska vara en bra chans.

I V64-4 startar Mustajjid som var mycket knappt slagen i sin senaste start. 

-Mustajjid (e. Byron) går bättre på Jägersro. Han trivs inte lika bra på Övrevoll även om han vunnit och gjort en del bra lopp här också. Formen är där i alla fall på honom.

Utanför V64 i dagens första löpning har Wido Neuroth ett spännande sto i Coucou Bella som var trea på Bro Park i sin senaste start.

-Coucou Bella (e. Slade Power) har säkert förbättrat sig sedan senaste starten. Nu är det hemmabana för henne och det borde vara ett plus. Hon slog faktiskt Solveig i sin senaste start. Vi får se hur långt det räcker, hälsar Wido Neuroth