Nyheter

Vi har kollat upp formen på "flocken" från stall Junior Reuterskiöld

Publicerad
Det ser ut att kunna bli en vinst eller två (som vanligt) för Lennart Reuterskiöld Jr under morgondagens tävlingar på Jägersro - i vart fall om ni frågar oss på galopptips.se. Vad tror Junior?
cpqy3qip2rapf2rofds
Klockan klämtar för Dane Bell Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Dane Bell (V64-5) är en snabb sak. Kan hon vinna Sunday Special-loppet?

Dane Bell trivs ju på den här korta distansen och formen är det inget fel på. Jag tycker dock att hon är ganska tufft viktad med 60.5 kilo på ryggen. Bara en rysare som jag ser på det, säger Lennart Reuterskiöld Jr.

Sen har du Orb Craft och Leo The Lion i V65-epilogen. Kommentar?

Orb Craft nöter på, men är en lurig typ. Ibland kan han massor - han blandar dock och ger. Orb Craft är okej i ordning, men motståndet är tufft. Jag hoppas på en bättre placering i första hand, säger Lennart Reuterskiöld Jr.

Leo The Lion tas upp i distans och det är ingen nackdel. Formen är som den ska och han ska kunna vara långt framme. Vinna? Ja, kanske, men Marta blir tuff, säger Lennart Reuterskiöld Jr.

I det avslutande maidenloppet för tvååringar har du en duo till start. Vad säger du?

Sadlers Man är en fin typ som dock behöver mer rutin. Han kommer att bli en väldigt bra treåring, säger Lennart Reuterskiöld.

Chatarina har gått bra precis varenda gång och hon lär vara ännu lite bättre till den här starten. Det är ett vasst maidenlopp, men jag tycker att Chatarina står lite på tur för seger, avslutar Lennart Reuterskiöld Jr.