Nyheter

Vi har kollat formen på Neuroths hästar på Bro Park

Publicerad
Vi ringde upp Wido Neuroths ställföreträdande tränare, tillika son samt förstejockey Jan-Erik för att kolla läget med stallets tre hästar på Bro Park nu på onsdag.
– Det blev bara fel från dåligt startspår senast, kommenterar Jan-Erik.
Vem avses? Läs vidare...
Buddy_Bob_645
Buddy Bob en vinnare från Team Neuroth? Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

I V4-2 har ni två hästar till start. Vi börjar med Solveig som är maiden efter hela åtta starter. Status?

Solveig är en häst som inte visat allt hittills. Jag kan i vart fall skilja henne Coucou Bella åt i träningen. Bro Parks bana passar nog perfekt. Vi sitt senaste besök i Stockholm var hon inte riktigt redo för uppgiften. Nu testar vi med blinkers för första gången och det känns spännande. Jag tror att Solveig kan vara ganska långt framme, säger Jan-Erik Neuroth.

Vi tippar Coucou Bella etta. Rätt eller fel?

Coucou Bella kommer från en fin familj och vi är nöjda med henne för dagen. Det är en rätt sen typ som ska bli spännande att se på gräsbanan. Det skiljer som sagt inte mycket mellan våra två i loppet, men visst tror jag på vinstchans, informerar Jan-Erik Neuroth.

Och så har ni kapable Buddy Bob i Upplandslöpning, tillika V4-3. Säg något om årsdebuten senast?

Buddy Bob har årsdebuten avklarad - det blev bara fel från dåligt startspår då. Hästen gick fint som ganska knappt slagen och lär vara lite mer framsatt till onsdag. Buddy Bob trivs på Bro Parks gräsbana och från det här perfekta startspåret måste jag tror på bra chans, säger Jan-Erik Neuroth.