Nyheter

Vi har gjort streckanalysen på V64

Publicerad
V64-tävlingar med jackpot och vi på galopptips.se har såklart gjort läxan... Här kommer en "streckanalys" i sista stund - allt för att hjälpa er spelare i jakten på totoguldet!
Annons_JP_JG_nc8pDE
Så sitter strecken - och var ligger värdet? Foto: ATG - vinjett

Det vankas extrapengar i sexrättspotten då Göteborg Galopp slår upp portarna och arrangerar sin första tävlingsdag för året. Vi har kollat hur strecken “ligger” så var finns värdet? Vilka hästar kan skrälla?

V64-1

Vi spikar Buy And Sell, men trodde nog att hästen skulle vara streckad på närmare 30 procent - i stället för de 50 procent han är streckad på i nuläget. Nåväl - vi tror att Tobias Hellgrens adept bara vinner loppet så vi får väl “tugga i oss” en storfavorit i det inledande loppet på V64.

V64-2

Serenity Bloom är klar favorit på 58 procent när dessa rader skrivs, men vi tycker att Une Autre Beaute har minst lika bra segerchans som favoriten och då är ju 19 procent en avsevärt intressantare siffra för oss som jag miljoner på streckspelet. De här två sticker ut, men för er som vill gardera vidare kan Drogheda vara ett roligt streck - tio procent nu!

V64-3

Obeya har bäst segerchans i loppet, det är faktum, men att hon ska vara streckad på 44 procent är i överkant för att uttrycka sig milt… Mindbender (18 procent) känns mer intressant från trevligt startspår. Vi försöker klara oss på dessa två hästar på samtliga systemförslag.

V64-4

See You Soon har såklart bra segerchans, men det finns inget värde till 35 procent. Vi gillar Broughtons Story, men även den känns lite för mycket streckad på fjorton procent. Vi letar värde och hittar då Kew Bridge på tre procent, Dinamika på fyra samt Hooligan på löjligt låga två procent. Här kan det finnas värde i att göra Broughtons Story till utgångshäst och fylla på med alla på systemförslaget där bakom.

V64-5

Här var vi inne på att Foxcatcher skulle vara en kul och spelvärd spelidé i samma sekund som listorna kom ut, men nu har “kollektivet” hittat honom och hästen är för mycket streckad i förhållande till segerchansen. Omgången är dock så pass svår i övrigt att vi inte har råd att gardera Foxcatcher som då bara får vinna loppet till en streckprocent kring 40! För er som väljer att gardera förordar vi Double Rock och Topas Royal som båda är streckade kring fem procent.

V64-6

Moneytalks känns som bästa hästen, men att han ska vara streckad på 35 procent är bara löjligt. Hästen har tio procents vinstchans och ska hanteras med försiktighet. Det finns typ åtta hästar som kan vinna loppet som streckade på under fem procent. Bright Light är billigt inne och Roman King är direkt löjligt lågt streckad på fyra procent. Miss Riverdance på fem procent känns som ett fynd, men det finns flera…

Lycka till med liret

P.S. Kom ihåg att bara spela mot sexrättspotten där hela jackpotten ligger. man får då 2.5 gånger utdelningen på sex rätt och det är faktiskt helt idiotiskt att inte använda den möjligheten. D.S.