Nyheter

Vi har en bra vinnare i Kentucky Derby - bara åtta veckor kvar nu

Publicerad
Kärt barn har många namn sägs det och Kentucky Derby är inget undantag... "The greatest two minutes in sports" och "The run for the roses" är två av dessa klassiska epitet.
download-60_VWwCEB
Vi tror han bara vinner klassikern Foto: Youtube.com

I helgen avgjordes några av de viktigaste förloppen inför klassikern på Churchill Downs i södra Kentucky den, som vanligt, alltid avgörs den första lördagen i maj. I San Felipe Stakes (Gr2) på Tampa Bay Downs imponerade Bob Bafferts Authentic våldsamt vid 2.25-längders vinst utan att se särskilt plågad ut. Treåringen efter Into Mischief kostade 350 000 USD på Keeneland som åring och är nu, med åtta veckor kvar till Kentucky Derby, vår givna vinnare i loppet. Visst har hästen löpt mer än lovligt grönt i två av sina tre vinster på lika många försök, men nu såg hästen rent formidabel ut i händerna på Drayden Van Dyke.

I nuläget finns odds i trakterna av åtta gånger pengarna på Authentic på den öppna marknaden och det ser vi ett stort värde i - även om det naturligtvis kommer hända en massa innan startboxarna öppnas på Churchill Downs den 2 maj.