Nyheter

Vi har citaten från Kahlil De Burca

Publicerad
Tre hästar till start efter strykning av den lovande tvååringen Krigar Drottning är det tränare Kahlil De Burca har att "förhålla sig till" under dagens tävlingar på Bro Park - och vi har såklart kollat läget!
ydzz5emkdixqooouflr
"Vild" segerglädje i vinnarcirkeln? Castashadow! Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

I den andra avdelningen på V4-spelet har du två intressanta treåriga hästar till start, Just Call Me Ella (4) och Warwick Avenue (8). Vad tror du?

- Just Call Me Ella låg för långt bakom senast för att hinna fram till vinst, men avslutningen var det i alla fall inget fel på… Jag är nöjd med henne efteråt och distansen är okej. Just Call Me Ella står bra inne och kan vinna det här “stökiga” loppet, säger Kahlil De Burca.

- Warwick Avenue står med två kilo i hand och trivs dessutom med lärlingen som drar av tre extra kilon - dom vann ju tillsammans näst senast. Han är där han ska vara och det är “all system go”, haussar Kahlil De Burca.

Och så har du ut likaledes treårige Castashadow (3) i V4-avslutningen. Säg något?

- Castashadow var lite för högt viktad senast och den starten glömmer vi. Jag är verkligen nöjd med min häst för dagen och startspår tre passar perfekt. Han ä en av många som kan vinna det här, säger Kahlil  De Burca.