Nyheter

Vi blev "ensamma" på Newburys V4: 12.690 kr i V4-vinst!

Publicerad
På slutet har vi "varit nära" många gånger, men inte riktigt nått ända fram till storvinsterna. Idag, på engelska Newbury en dryg timmes körväg väster om London, vände det: Vi blev ensamma V4-vinnare och tog hem hela V4-potten på 12.690 kr!
image_faVtSS
Tycker du att det är "trevligt" att bli ensam vinnare på V4? Välkommen till galopptips.se - där detta snart sker för tredje gången....

Vi har som sagt haft lite "stolpe ut" med systemen de senaste veckorna, men idag var det inte ens "stolpe in":  Vi dundrade upp V4-lädret i nättaket på Newbury och tog hem hela potten som ensamma V4-vinnare! Vår "fräcka spik" Tavus gjorde jobbet i V4-3 och värdet efter spiksegern steg från 1.812 kr till 4.230 kr inför sista avdelningen! Vilka "tipssidor" levererar sådana spikar - som sedan dessutom leder till att man blir "ensamma".....? Galopptips älskar hästar som är döpta efter gamla rockhjältar, så när sedan Ritchie Valens segrade i epilogen och drog upp V4-värdet till 12.690 kr (en ensam vinnare!) så blev glädjen total. Vi har gjort det igen (förra gången på Vaal i Sydafrika) - vi har blivit ensamma V4-vinnare med vårt stora systemförslag! Systemet kostade 896 kr att lämna in och vinsten blev således 12.690 kr!