Nyheter

Vem tror Fredrik Johansson vinner Hästarnas Mästare ikväll?

Publicerad
Kan Adrian Kolgjini följa upp segern i Sprintermästaren igår med att bli Hästarnas Mästare idag på Jägersro?
image_oipTW1
Vem står som slutsegrare I Hästarnas Mästare ikväll?

Igår vann travkusken Adrian Kolgjini sin största seger i sin unga tränarkarriär när han körde Tae Kwon Deo till seger i prestigefyllda Sprintermästaren på Halmstad.

-Jag kan knappt prata, det här är enormt stort. Det är sprintermästaren många skickliga tränare har försökt och inte vunnit det. Nu har jag gjort det. Det här är det största i min karriär sa en så klart lycklig Adrian Kolgjini efter vinsten med Tae Kwon Deo

Som sig bör rider vinnaren förbi publikplats och tar emot publikens jubel Adrian tog sig enkelt upp på hästryggen och även i segerintervjun nämnde han att han skulle deltaga i Hästarnas Mästare, så att Adrian är taggad inför dagens uppgift är självklart. 

Vad tror då Fredrik Johansson Sveriges mest framgångsrika jockey genom tiderna inför dagens Hästarnas Mästare om Adrian och övrigas chanser?

-Adrian har ju toppform. Han har ju vinden i ryggen i och med segern igår i Sprintermästaren. Han har fördel av att ha ridit ponnygalopp, han kan köra och har ridit hoppning så han måste vara favorit till segern. 

Kan någon annan överraska och vinna tror du?

 -Bollen är rund. Det är hästar vi har att göra med allt kan hända avslutar Fredrik Johansson som ser fram emot kvällen.

Tänk på att om du visar upp galopptips.se, antingen som app eller web-versionen så får du ett glas bubbel för 40 kronor i champagnebaren på Hästarnas Mästares-kvällen på Jägersro!