Nyheter

Vem kan motstå en klar sexoddsare?

Publicerad
Till dagens tävlingar på Royal Ascot har vi hittat en riktigt fin vinnare. Vi drömde om fyra gånger slanten, men nu finns faktiskt odds mellan sex och sju gånger pengarna att tillgå. Ta rygg – det är en ren order från galopptips.se-redaktionen!
images-
– Galopptips.se påstår att man kan få sex ggr på Temple Of Heaven. Går du och lirar är du snäll? Foto: ITV

Av alla kanon-prestationer i går föll ändå vårt ”vakande öga” på en tvååring som bara kom fyra. Detta var Fort Myers (e. War Front) som inte alls fick till det aktionsmässigt och dessutom flyttades till höger och vänster mest hela loppet. Den prestationen gjordes i Grupp-2 loppet Coventry Stakes som sedan vanns av stallkamraten – tillika favoriten Arizona (No Nay Never) från Aidan O Briens mäktiga stall på Irland. Fort Myers ser ut som en superhäst - den vinner Gr-1 lopp innan treåringssäsongen är slut, var så säkra!

Och vad har det med saken att göra undrar ni? Jo – i dagens sista lopp på Ascot (18.35) Windsor Castle Stakes med Listed-status, startar nämligen Iffraaj-sonen Temple Of Heaven och från den kan man dra en rät formlinje jämfört med Fort Myers som alltså gjorde det kanonbra i långt tuffare sällskap i går än vad Temple Of Heaven ställs mot idag. Att formen från debutsegern är väldigt hårt konfirmerad gör inte saken sämre precis.

Spelrekommendation

Lopp 6, Ascot 18.35, svensk tid

Vinnarspel på Temple Of Heaven