Nyheter

Vårt V4-system gav 10.775 kr i vinst!

Publicerad
Vi vann 10.775 kr under denna hemsidas allra första omgång på en svensk galoppbana! Vårt stora V4-system gick in och gav alltså en ren nettovinst på över 10.000 kr till alla er som tog rygg på våra tips till Pramms-dagen på Jägersro!
galopptips_bilaga_framsida_PmPg5F

Redan under den första svenska tävlingsdagen i Galopptips historia, så rätade vi ut frågetecknet bakom vår slogan: Vill du vinna?

VI VANN!!!!

Hoppas även att några av er tog rygg på vårt stora V4-system (576 kr i inlämningskostnad) till Jägersro under Pramms-dagen som gick in och gav hela 10.775 kr tillbaka.

Vinnarna i de två första avdelningarna, Bokan (9% på V4) respektive Nipozzano (13% på V4) rankades som A-hästar, andra- och tredjerankade på vårt system. Spiken Plata O Plomo "gjorde sitt jobb" som favorit i Pramms Memorial. Och sedan fyllde vi på i sista avdelningen och fick in skrällen Labjaar, i vårt fall en härlig treprocentare som gjorde att vårt system gav över 10.000 kr i nettovinst!

Noterbart även att vårt lilla V64-system gick klart med vinst: 24 rader med 4 rätt i återbäring, vilket gav 672 kr tillbaka till de som "ryggade". Detta system kostade 144 kr att lämna in. 

Härligt att galopptips.se nu redovisat en klar nettovinst vad gäller samtliga systemförslag hittills - och detta redan under vår premiärhelg!