Nyheter

Var finns spelvärdet på V64-spelet idag? På flera håll!

Publicerad
Det finns en rad tunga favoriter på dagens V64-tävlingar på Jägersro, men vi känner oss bara säkra på en av dessa - Philiango i den tredje avdelningen.
images-
En streckanalys i sista stund Foto: studiostreck.se

Streckanalys i sista stund. Gjord när omsättningen låg strax över 300 000 kronor.

V64-1

Oyster Six (3) är streckad på 54 procent i nuläget och tränare Lennart Reuterskiöld Jr utnämner honom till sin bästa segerchans för dagen. Vi kan ta honom till den streckprocenten, men vill höja ett varningens finger för stallkamraten Seven Nation Army (5) på nitton procent samt loppets stora fynd - Malbec (2) som bara är kryssad på var 20:e kupong. Mycket talar dock på favoriten så se till att använda honom som utgångshäst alternativ faktor.

V64-2

Duca di Como (2) är streckad på nästan tre gånger så många system som Plata O Plomo (1) och det är fel i vår bok. Plata O Plomo står invändigt om sin norske antagonist och har dessutom lopp i kroppen från Dubai. Susanne Berneklints adept vann loppet ifjol och kan göra det igen. Ny jockey nu i form av Maikael Navarez Bravo är kanske inte optimalt, men han rider hästen i träning varenda morgon och från bricka ett är det bara att styra rakt fram. Känslan är att Plata O Plomo släpper till Duca di Como om det går för fort i början. Duca di Como är en topphäst som duger i Gr-2 på kontinenten på sitt bästa och visst har han toppchans att vinna, men kom ihåg att Cathrine Erichsens springare torskade årsdebuten i fjol som storfavorit - detta visserligen på en något tung gräsbana. Det här är inget lopp som “måste vinnas” då samtliga hästar i fältet siktar mot huvudloppet Pramms om nnågra veckor. Om favoritduon faller rensar det rejält. Det låter uppåt på Victor Kalejs (6) som bara är streckad på fem procent och vad sägs om tvåprocentaren Red Hot Chili (2) som var tvåa i det här loppet i fjol och sedan följde upp och var tvåa i Pramms? Han har också färsk form från Dubai och kan vara värd en chans till löjligt låg streckprocent.

V64-3

Precis ingenting talar för att Philiango (4) torskar det här loppet. Vi får helt enkelt “tugga i oss” den här 63-procentaren.

V64-4

Gold Tyranny (4) är klar favorit på 46 procent och har bäst vinstchans i loppet, men kom ihåg att hästen inte vunnit en årsdebut på fyra försök. Suspicious Mind (2) är streckad på lite drygt var femte kupong och det känns korrekt. Loppets bästa värde hittar vi i Arctic Waltz (3) som har lopp i kroppen, gynnas av distansen, får en massa kilon av sina värsta konkurrenter. samt återfår blinkers på huvudet. Sju procent känns som en gåva från himlen.

V64-5

Jämnt streckat mellan Francisco Castros Es Raco (1) och Breakdancer (9) på strax under var tredje kupong. Det känns som en korrekt siffra i våra ögon. Här finns det en rad kul drag. No Comment (5) och Hills And Dales (6) känns givna på kupongen som fyra respektive treprocentare. Hills And Dales få på sig fasta blinkers för första gången - synnerligen intressant.

V64-6

Moneytalks (2), Across The Pond (5) och Layton (7) är samtliga streckade kring 20 procent och det köper vi rakt av. Om det går utanför dessa tre kommer utdelningen skjuta i höjden. Zamson Zaid (1) är ett fynd till sju procent och Four Dragons (4) bara måste streckas till 4 procentenheter. Det kan gå ännu längre ned i strecklistan så plocka på så många djur ni har råd med.

Lycka till med liret