Nyheter

V64 streckanalys i sista stund

Det är jackpot på V64 och vi har kikat på hur streckfördelningen ser ut så här ett par timmar innan start.
Momo_Barone_0953
Momo Barone känns väldigt streckvärd i andra avdelningen på V64 Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

V64-1 här känns det som att 2 Perfect Girl Ester blivit alldeles för stor favorit. Visst kan hon vinna, men som 42 procentare på V64 så vore det tjänstefel att inte gardera. Galopptips har förordat 6 Sambaheat och ser man till att hon endast är tredje strecket i loppet med sina 16 procent så är stoet efter Camacho mycket intressant. Det känns som att tempot blir högt i loppet och 4 Hot Chocolate som i nuläget är andrafavorit.  Det är som det ska då hon kommer att gynnas av det den här gången. För de som har råd upplever vi att 3 Steps Divine är lite bortglömd på sina 5 procent.

V64-2 Ett av dagens öppnare lopp och två streck skiljer sig ut 6 Across The Pond och 1 Lilla Torg båda är väldigt hårt streckade i nuläget. En som är kraftigt undervärderad på streckprocenten är 2 Momo Barone som med sina 5 procent ska streckas på alla kuponger. En annan som känns intressant är vår tredjerankade på tipsen 8 Grey Ascension som också bara är 5 procent i nuläget. Grey Ascension har skickliga Per-Anders Gråberg i sadeln och kommer från seger. Se upp!

V64-3 Känns streckfördelningen lite som vi funderat innan, de tre vi förväntade oss som skulle få flest streck har fått det. Det som skiljer sig är att spelarna har gjort 1 Reine De Vega till favorit. Man förväntar sig alltså att Lope De Vega-dottern ska ta revansch på 7 Victoria Placa som faktiskt bara är tredje strecket i skrivande stund. 7 Serenity Bloom som var bra vid segern i sin debut är andra favorit på strecken.

V64-4 Här verkar man ha gett upp på vårt vinnartips 5 Bolt som bara är streckad på 9 procent. Ett fynd säger vi och tänker tredje gången gillt. Vår andra streckade 12 Crafty Exit är bara 4 procent, vilket är väldigt lågt och han känns tidig. 2 Monaya har blivit favorit på strecken och hon har dragit ett fördelaktigt spår i ett öppet lopp, men favorit det känns fel. 

V64-5 7 Es Raco är omgången största favorit och chansen är nog större än streckprocenten. Vi fortsätter att vara säkra på att han bara vinner!

V64-6 Här var 3 Momentum stor favorit, men har blivit struken nyss. Vi fortsätter att tro mycket på 8 Chantaraman och trodde han skulle vara  klar streckfavorit och sett till att han bara är 16 procent kan han vara en chansspik till och med. Wido Neuroth tränade 11 Angel Love trivs bra på Jägersro och är väl streckad som vi förväntade oss. Utanför dessa tre känns 1 Miintaka helt bortglömd av spelarna och garderar man ska han definitivt med på kupongen till låga procent.