Nyheter

V64: Hampus G är min bästa chans

Publicerad
Cathrine Erichsen sadlar ut tre startande på Övrevoll på söndag varav två av dem på V64 och Galopptips ringde upp och hörde vad hon trodde om sina hästars möjligheter på söndag.
i-QbXPGmx-X
Hampus G är Cathrine Erichsens bästa chans på V64 Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Hampus G (e. Mutajally) som överraskande var tvåa i Norskt Derby tidigare i år bakom Privilegiado kommer ut i den första avdelningen på V64. I sin senaste start gick han bra som fyra trots en störning in mot mål.

 -Det är min bästa chans på dagen. Han gick väldigt bra sist. Carlos fick ett stopp en liten bit kvar bara så det var otur för oss. Det verkade som han gillade dirten i senaste starten. Nu ser det ut som att det blir bra fart på loppet. Får Hampus G ett fint lopp utan störningar och problem så har han chans, men jag har respekt för framförallt Mestre Dos Magos och Dickie Dickens. 

Point Boy (e. Mingun) har gjort det bra på slutet, i senaste starten var han kanske lite sämre än väntat. Vad tror du om hans möjligheter i V64-2?

-Nu går han ut i ett öppet amatörlopp. Nora som red senast sa att han stannade till lite mot slutet senast, så det kan vara att han är lite på väg ur form. Han har kapacitet för att blanda sig i striden. Ryttaren har kommit tillbaka efter att ha varit ifrån ett tag och hon rider bra. 

Two Times (lopp 8) har visat bra form på slutet och gjorde en fin insats som tvåa i sin senaste start. Den här gången kommer han att få gå med blinkers och det har han haft vid alla sina fyra segrar tidigare i karriären. 

-Han verkar pigg och fin för dagen. Nu blir det blinkers på igen så får vi se hur det går. Jag är lite spänd för hur det kommer att gå i startboxarna för honom. Han har chans och ser väldigt fin ut i jobben.