Nyheter

V64-citaten från Wido Neuroth

Publicerad
Övrevoll-baserade Wido Neuroth skickar två hästar till Stockholm och Bro Park i morgon söndag och av dessa är det väl Brian Ryan som har bäst segerchans - detta i den avslutande sprinterhandicappen för högsta klassen? Eller?
– Det tror jag nog, konfimerar Övrevoll-tränaren.
q3qwkwoierpfyn77fa9
Everest Voice vinner 2000 Guineas - Swedish Open Mile nu. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Söndagens sportsliga begivenhet är utan tvekan Swedish Open Mile - Lelles Legacy, vilken avrids som fjärde avdelningen på V64-spelet. Det mesta, nästan allt, handlar om Niels Petersens Kick On, men hur är det då ställt med Neuroths 2000 Guineas-vinnare från 2020 - Everest Voice?

Everest Voice är allt bra med inför detta - han ser ut som han ska i träningen. Det mindre startfältet är gynnsamt för min häst och han trivs helt uppenbart på Bro Parks gräsbana. Jag tror på en fin insats, men han måste höja sig en hel del för att vara med i segerstriden här, kommenterar Wido Neuroth.

Och i den avslutande V64-avdelningen är det så dags för din toppsprinter Brian Ryan att spräcka segernollan på svensk mark - eller?

Brian Ryan är lite långryggad, men bär trots detta vikt okej - 64 kilo är dock mastigt. Formen är där den ska vara och han är som bäst med lite svikt i banan - anmält snabb bana nu?. Startspåret är det inget fel på och viktläget känns hanterbart på den korta distansen. Brian Ryan är en av de som kan vinna loppet, avslutar Wido Neuroth.