Nyheter

Uppåt värre från Ellinor Rasmusson

Publicerad
Fyra hästar till start under morgondagens V64-tävlingar på hemmabanan Jägersro och som det låter på tränare Ellinor Rasmusson kan det bli en eller ett par segrar till stallet. Läs vidare för klara besked!
yittnzlwgcxpkaajcfz
Uppåt i viktskalen, men ännu ej infångad? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Toshaway lär bli mycket betrodd i den inledande avdelningen på V64-spelet. Hur är läget med honom?

Toshaway är jag helnöjd med för dagen och han trivs onekligen fint tillsammans med Oliver Wilson i sadeln. Min häst har höjts en hel del i handicapskalan, men tränar på fint och jag blir inte förvånad om han vinner det här loppet, säger Ellinor Rasmusson.

Och Cece Adorable lär bli stor favorit i V64-4. Allt väl där?

Cece Adorable är en okomplicerad häst som alltid gör sitt bästa. Kort distans fungerar och hon kom ur segerloppet senast på bästa sätt. Ryttarinnan rider sitt första lopp, men hon är otroligt ambitiös så det ska nog gå bra. Det är tuffare nu med tanke på vikthöjningen, men min häst är en av de som kan vinna loppet, säger Ellinor Rasmusson.

Och så har du två hästar till start i V64-5. En kommentar om dessa tack?

Isla Bonita gjorde det mycket bra som tvååring och var sedan startklar i våras, men då fick hon en liten skada tyvärr. Hon har nu gjort tre starter efter behandling och kanske inte imponerat - dessutom är hon inte så hårt jobbad inför detta. Jag tror dock att Isla Bonita är långt ifrån chanslös från det här viktläget och tillsammans med Oliver Wilson. Fart och klass finnes, varnar Ellinor Rasmusson.

Glorious Player fick en svår resa senast även om det var i ett litet startfält. Formen är som den ska och dirttrack är ingen nackdel om man jämför med gräs. Jag tror på fin chans tillsammans med lärlingen som jag tycker utvecklats ordentligt den senaste tiden, avslutar Ellinor Rasmusson.