Nyheter

Två vinnare till Cheltenham samt länk till sändingen

Publicerad
Som vanligt avlöser topploppen varandra på Cheltenham den här veckan och vi tror oss ha hittat två bra speldrag till fina odds under dagen. Showen kan börja!
aaosvjtc5dc330bzbur
Dag ett på Cheltenham - och vi har vinnarna... Foto: Irishmirror

I dagens inledande (1.20 GMT) lopp blir Willie Mullins Appreciate It (e. Jeremy) stor favorit och det kanske han ska vara också efter sina tvåa raka och imponerande segrar i Gr1-sällskap, men till odds understigande 1.90 är han ingenting för oss. Årets upplaga av Supreme Novice´s Hurdle innehåller bara åtta hästar (brukar vara långt fler) vilket kommer gynna vår idé Ballyadam (e. Fame And Glory) mycket och vi tror på toppchans i sin första start för grymme tränaren Henry De Bromhead (flyttades för bara ett par veckor sedan från Gordon Elliot). Visst, Ballyadam förlorade till Appreciate It senast, men hade varit klart närmare i målgången om han inte gjort ett stort misstag på det sista hindret. Spelarna glömmer fort, det vet vi - för i starten före var det helt jämnt i spelet de här två emellan och då fick Ballyadam en ruskigt tråkig ritt till skillnad med Appreciate It. Vi spelar Ballyadam till odds överstigande nio gånger pengarna och så är det med det!

Vi tror definitivt att Willie Mullins-tränade Saint Sam tar hem tävlingsdagens sjätte lopp (4.15 GMT, Boodles Juvenile Handicap) över 3300 meter. Det här bli fjärde starten i regi Willie Mullins och trots att hästen inte precis övertygat hos honom hittills tror vi att det här loppet har varit det stora målet för året. Fyraåringen efter Saint Des Saints är ryttarförstärkt med Paul Townend och det här motståndet är klart enklare än vad han mött i de tidigare starterna för Mullins. Vi spelar Saint Sam till alla odds över fem gånger pengarna.

Loppen kan ni se via Dubai-kanalen (i alla fall just nu) som ni hittar här.