Nyheter

Två bortglömda på V64, tränarna tror på bra möjligheter

Publicerad
Två tränare som andas optimism inför söndagens femte avdelning på V64 är Ellinor Rasmusson som tränar 13 Glorious Player (e. Kyllachy) och Rune Ohlsson som har 10 Negroamaro (e. Academy Award).
Glorious_Player_428
Glorious Player i vinnarcirkeln Jägersro 181114 Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

13 Glorious Player har Ellinor Rasmusson talat sig varmt om, årsdebuten på Jägersro är avklarad, Glorious Player gjorde ett godkänt lopp som trea, nu är det dags att prova på Göteborg och deras gräsbana.

-Han har gjort det bra hos oss så här långt och vi hoppas en hel del på honom. Det är första starten på gräs sedan vi köpte honom, men det har fungerat bra tidigare i England. Vi har siktat på det här Sunday Special loppet, distansen 1400 meter tror vi ska passa perfekt berättar Ellinor Rasmusson

I samma lopp startar också 10 Negroamaro som älskar gräset. Negroamaro tränas av Rune Ohlsson och gjorde ett väldigt bra intryck vid sin enkla seger i ett amatörlopp i årsdebuten på Klampenborg.

-Han höjdes tre kilo efter det loppet, men han ser fortsatt väldigt fin ut i jobben och jag tror på chans, han ska vara bland de tre berättar en förhoppningsfull Rune Ohlsson om sin Negroamaro.