Nyheter

Trippelseger för Inge Mette Dejgaard och Rafael De Oliveira

Publicerad
Inge Mette Dejgaard har fyra hästar i sitt stall. Alla fyra startade under lördagen på Klampenborg. Resultatet blev tre segrar! Alla reds till seger av Rafael De Oliveira.
flag-983155_1280_KHPsrh

Inge Mette Dejgaard startade hela stallet på Klampenborg under lördagen och vann med tre stycken. 

Det började i tvåårsloppet för Inge Mette Dejgaard och Rafael De Oliveira med Ina (e. Anjaal) som efter en bra insats i sin debut nu i andra starten spurtade ner värsta motståndarna kort före mål. 

Därefter följde de upp med Easter Surprise (e. Mayson) som tog fronten tidigt i loppet och gick ifrån till slut på ett enkelt sätt.

-Vi hade talat om att prova något annorlunda den här gången så Rafael skulle försöka komma till spets och sedan skulle vi prova där och det gick ju bra berättade Inge Mette efter segern.

Den tredje segern kom i Franz Nutz Memorial där Lord Of Dublin (e. Lord Shanakill) också tog ledningen tidigt och vann säkert till slut.

-De gillar banan i alla fall skrattade Inge Mette Dejgaard efter den tredje segern. 

-Vi hade sagt att vi skulle placera oss inne i fältet, men nu fick han själv lägga pacen och det älskade han. Jag har aldrig vunnit så många lopp på en tävlingsdag och kommer att minnas det här länge. Det är fantastiskt och lite overkligt berättade en bubblande och lycklig Inge Mette Dejgaard efter den tredje vinsten.