Nyheter

Tre smått fenomenala vinnare på Meydan i Dubai

Publicerad
Får vi lov att bjuda på en "klar" vinnare till tio gånger pengarna? Om så rekommenderar vi att ni läser vidare i den här texten - för nu ska vi ta betalt och få en hejdundrande start på det nya (spel)året!
download-5
Inte en, inte två, men TRE vinnare i kväll! Foto: Drea

Hästen vi tänker på i första hand lystrar till namnet Above Normal och startar i lopp tre på Meydan ikväll (16.40 svensk tid). Varför ska den vinna då undrar ni? Jo det ska vi tala om. Den sexårige valacken efter Street Cry fick en totalt hopplös resa i sin senaste start, men formligen flög fram till tredjeplatsen och hade garanterat vunnit det loppet med minsta klaff under vägen. Nu tas hästen upp 300 meter i distans och det ser vi bara som en stor fördel. Above Normal finns till odds i trakterna av tio gånger pengarna på den öppna marknaden och det kan inte betecknas som något annat än en försenad julklapp.

Vi har två vinnare till under kvällen, men dessa är favoriter, så vi rekommenderar dubblar och tripplar med Above Normal som utgångshäst.

I det inledande loppet (15.30 svensk tid) har vi stor tro på Godolphin-stallets treåriga sto Final Song. Det av Saeed Bin Suroor tränade stoet efter Dark Angel har överlägsna meriter och ska normalt sett bara vinna loppet. Marknaden på hästen är på väg nedåt ordentligt så hugg så fort ni kan till odds i trakterna av 3.50. Christophe Soumillion rider och vi tackar och bockar.

Samma "connections" sadlar ut sexårige Mountain Hunter i det avslutande loppet (18.25 svensk tid) över 2 400 meter på gräset. Valacken efter Lonhro är obesegrad över distansen på "grönt underlag" och ridande Christophe Soumillon har en kusligt bra statistik på Godolphin-hästar på gräs. Trots toppvikt attackerar vi "totalisatorn" med frenesi. Mountain Hunter finns i nuläget till odds strax under fyra gånger pengarna, men oddset är på väg nedåt så ta oddset så fort ni bara kan.

Lycka till med liret!