Nyheter

Tre skrällbud från Hans-Inge Larsen?

Publicerad
Hans-Inge Larsen tillhör "inventarierna" på Jägersros stallbacke och självklart har han ett par intressanta starthästar då malmöovalen serverar en bra tävlingsdag, men V64-spel i fokus, i morgon söndag.
HansInge_HILLS_AND_DALE
Du Hills And Dales - nu skärper du dig - okej? Foto: Elina Björklund / Galopptips

Vi börjar med Perfect For You (V64-4) som aviserar årsdebut i en stenhård upplaga av Vårhandicappen. Hur mår han inför detta?

Perfect For You mår bra, men det går inte riktigt att jobba honom som man skulle vilja. Viktläget är intressant och distansen är ju perfekt, men jag tror han behöver loppet så jag måste ligga lite lågt, säger Hans-Inge Larsen.

Vad sägs om gamle Hills And Dales (V64-5)? Han har droppat i handicap, men resultatraden imponerar föga om intet?

Hills And Dales fick ett par riktigt tråkiga lopp uppe på Bro Park i vinter och tappade motivationen. Nu är jag nöjd med honom i träningen och han har en duktig jockey i sadeln. Hills And Dales står fint inne i loppet och nu testar jag med blinkers för första gången. Jag vill varna lite för honom - en typisk outsider, säger Hans-Inge Larsen.

I dagens inledande lopp tar du ut Surreal Star som kom bort i debuten efter att ha kvalat bra. Varför gick hon dåligt senast?

– Surreal Star fick stå väldigt länge i startboxarna och hetsade upp sig. Sedan satte han sig ned i boxarna och tappade allt direkt. Vi glömmer det loppet och går vidare. Det är en nervös typ med mycket kapacitet så jag tror på lite skrällchans - då måste han dock sköta sig så klart, säger Hans-Inge Larsen.