Nyheter

Tre outsiders från Caroline Malmborg

Publicerad
Caroline Malmborg har ett par skrällbud på onsdagens tävlingar på Bro Park. Vi gillar speciellt Shylock som står trevligt inne i en Bronshandicap över lång distans.
Caroline_Malmbor
Ett par roliga drag från Caroline? Foto: Wolfram Meyer/Svensk Galopp

I ovan nämnda Bronshandicap (V4-2) har du två hästar till start. Vi börjar med Kew Bridge. Allt väl på den kanten?

Kew Bridge återkommer efter vila och ser bra ut i träningen inför detta. Hon vann på distansen näst senast och fick dessutom ett bra startspår. Hon är ett skrällbud, men man ska veta att Fredrik Janetzky har valt att rida Shylock. Rätt eller fel? Det får vi se på onsdag, säger Caroline Malmborg.

Bra info där - hur är det honom då, Shylock alltså…?

Shylock är en allround häst som ser mycket bra ut i jobben inför comebacken. Distansen är ett plus och det här borde kunna gå vägen, säger Caroline Malmborg.

House In Order (V4-3) gjorde det bra vid segern näst senast och var väl helt okej som fyra gången efter också. Dagsstatus?

House In Order gick bra i sina två vinterstarter och höjdes en del på dessa. Jag ligger dock inte sömnlös över detta precis… Nu är det upp i distans, men det är inget som oroar nämnvärt. Det är ett jämnt lopp och han är väl en av de som kan vinna, avslutar Caroline Malmborg.