Nyheter

Tre klara från Zeider

Publicerad
Under tisdagskvällen pratades det en hel del Derby i vinnarcirkeln på Bro Park. Tipsternestorn Ulf Zeider blev plågad av David Crona och tvingades ge ut sina bästa tre spikar.
Racing_Marlene_935
Ulf Zeider tar emot Racing Marlene tillsammans med vännen Bosse Neumann Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Att GS75 är svårlöst vet de flesta, men det finns ingen bättre tid att satsa på det här streckspelet än på söndag. Spelet har precis öppnat och det ligger 3,5 "gratismiljoner" i sjurättspotten. 

Ulf Zeider bjöd ATG-Live publiken på tre säkra spikar, resten får man tydligen klura ut själv, från vinnarcirkeln.

I Kirk (e.Eishin Dunkirk) bör vara en 90-procentare enligt Zeider som utnämnde I Kirk till 2000-talets bäste dirttrackhäst i Skandinavien. Spikas utan tvekan i V65-1.

Es Raco (e.Holy Roman Emperor) i V64-2 var nästa spik. Den här sprintern är "på riktigt" enligt Zeider och man missar inte starten den här gången.

Red Cactus (e.Hard Spun) är spiken i Derbyt. Anledningen är att vi vet att han står distansen bra och det finns andra som är mer tveksamma. Av det vi sett hittills finns det ingen anledning att inte spika Red Cactus i V64-5.

Då är det bara tre avdelningar kvar att lösa. Nipozzano (e.War Command) lär bli mycket populär på strecken efter sin övertygande seger i Voterlöpning. Zeider varnade dock för att innerboxen kan bli en fara.