Nyheter

Tre bra chanser för Nadja?

Publicerad
Nadja Bellander driver ett litet, men naggande gott stall på Bro Park och årets resultat får betecknas som mycket bra. Under morgondagens tävlingar på hemmabanan sadlar Nadja ut tre hästar och enligt oss på Galopptips.se är ingen av dessa chanslösa - snarare tvärt om.
– Jag har förhoppningar på samtliga, informerar Nadja Bellander.
ygyop3wbp3h7bcofwvw
Sir Duke - en av Nadjas tre starthästar i morgon. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Vi tar dina hästar i tur och ordning. I dagens inledande lopp (V4-1) tar du ut Sweet Sid. Säg något?

Sweet Sid var tillbaka till sitt rätta jag senast och vann på bra sätt. Det är en nervös typ som tog segerloppet bra och är i full form för dagen. Startspåret passar och för mig är han en av de som kan vinna loppet, kommenterar Nadja Bellander.

Vad säger du om Man In The Moon i V4-avslutningen?

Man In The Moon har avslutat rätt bra lite i skymundan på sistone så formen är det inget fel på. För mig är det ingen större skillnad på Guld och Silverklassen och startspåret kan jag inte klaga på - hoppas att han hoppar iväg ordentligt och slipper sprutet. Man In The Moon har sänkts en hel del i handicap och kan väl vinna det här även om det är ett tufft test så klart, berättar Nadja Bellander.

Och sen är det dags för Sir Duke i V5-3. Allt väl?

Sir Duke har mycket bra form och avslutar ju alltid bra i loppen - nu handlar det mest om att han inte släpar allt för långt bak och då får alldeles för långt fram. Distansen passar och jag hoppas naturligtvis att loppet blir överpacat. Jag är lite optimistisk inför det här loppet även om motståndet är ganska hårt, säger Nadja Bellander.