Nyheter

Tre bra chanser för Madeleine

Publicerad
Angarn-baserade Madeleine Smith har haft ett bra år och året är oss veterligen inte slut ännu...? På onsdagens lunchtävlingar på Bro Park har Madeleine Smith tre starthästar och vi tippar två etta och en tvåa. Vad säger tränaren om dessa?
ci3tm6ktklhyh4r62v1
Mums Mums - flera sköna vinnare från "Malle"? Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

I V4-3 plockar du ut Mums Mums som vann på övertygande sätt i comebacken senast. Säg något?

Mums Mums var jag faktiskt chockad över när hon vann senast - det trodde jag inte. Hon fick enligt mig dock ett för högt handicaptal, men tog loppet på bra sätt och nu är det som det är. Hon trivs på distansen och är enligt mig en av flera som kan vinna loppet, säger Madeleine Smith.

I V5-2, lopp 5, har du tvåårige Noosa Spring till start. Hur är det med honom?

Noosa Spring fick ingen bra upplevelse i startboxarna vare sig i kvalet eller debuten. Han stressade upp sig ordentligt då han hade rätt vilda hästar intill sig. I debuten tappade han massor på det, men avslutade sedan väldigt bra som trea. Jag är nöjd med träningsrundorna inför detta och tror på chans, säger Madeleine Smith.

Troubled Guy måste väl ha en toppchans i V5-3, lopp 6?

Troubled Guy har jag varit helnöjd med i de två starter han gjort, men var det inte lite taskigt att ge honom formtal 69 för segern senast? Nu är det mycket vikt och det måste kompenseras med en amatör som drar av fyra kilo. Troubled Guy mår toppen och ska självfallet kunna vinna det här, men samtidigt är ryttarinnan orutinerad, avslutar Madeleine Smith.