Nyheter

Tränarintervjuer 17/10 – V64 med fina storlopp på Bro Park

Publicerad
Jackpot, härlig sport och många kombinationer på streckspelen väntar oss på söndag. Tävlingarna börjar klockan 11:50 och V64-spelet startar klockan 12:20 med dagens andra lopp. Lunchdubbelspelet startar i det sjätte loppet. Vi har tidigare presenterat tränare Wahl, Neuroth och Petersen separat. Samtliga av deras hästar finns också med i intervjublocket. Vi önskar som vanligt lycka till med ”liret”.
kk6e9ksjmndbg4vtooi
Noble Justice har en brant utvecklingskurva och har varit grym i de fyra senaste starterna. Vinner han Misha Kahns Minneslöpning? Chansen bedömer vi som mycket god. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Bro Park lopp 1, 2400 meter gräs

– Enge Hazard (1) har inte gjort några fel under säsongen. Svenska regler kommer att hjälpa honom. Vi har väntat på den här banan som blir långsam och det kommer han att gilla. Det är mycket att begära av honom nu mot äldre hästar, säger Kahlil De Burca. 

– Manassas (2) har varit en besvikelse i år och har inte levererat så som han har tränat. Det blev i fel det senaste loppet. Fredrik (Janetzky) får lägga upp det som han vill och så länge han går med full fart över mål är jag nöjd. Det är ett ganska passande fält, men jag vill se en förbättring innan jag säger mer, hälsar Julian McLaren. 

– Flying Barrel (3) är det här ett test för då det är första gången ut på längre distans. Han är stark och jag tror på en ”platspeng”, säger Lilian Vestvall. 

– Ocean Side (5) har inte gått något vidare på gräs i min regi. Luften har rent ut sagt gått ur honom när det varit gräslöp. Leonard (Rios) fick dock en känsla när de cantrade ner till start på gräset sist han startade på Bro Park att han kändes ”smällfin” och taggad. Banan var mjuk den dagen till skillnad mot de andra gångerna han prövat gräs. Nu är det liknade bana på söndag så vi bestämde oss för att pröva. Hästen är i ordning men underlaget är förstås ett frågetecken, berättar Maria Andersson. 

V64-1 Bro Park lopp 2, 1600 meter DT

– Thunderey (2) har stoppats upp av hovproblem, men är nu fin i träningen och redo för start. Att tävla på dirttrack är ovant för henne, men hon tränar ju på underlaget varenda dag. Det är ett tufft lopp, men Thunderey kan nog vara ganska långt framme, kommenterar Wido Neuroth.

– Global Gathering (3) har haft en del problem, men är bra nu. Han trivs på Bro Park, men är oprövad på dirttrack, säger Niels Petersen.

– Northern Carlras (4) följer med till Sverige, men är ute på en för lång distans och mot ett motstånd som nog är för bra för honom just nu. Han ska nog inte räknas alltför mycket mot det här sällskapet, berättar Rikke Rohbach Bonde. 

– Stroxx Carlras (5) är ”superbekväm” med sig själv. Han har inte gått något lopp på länge, men tränar fint. Han möter bra motstånd på dirttracken över 1600 meter, men är en bra häst så han kommer nog att göra ett bra lopp ändå, säger Rikke Rohbach Bonde. 

– Dominic (6) är en väldigt fin häst. Vi får se hur han tar första resan sedan han åkte från Irland som unghäst. Han åker i en stor transport och det är också första övernattningen. Han passar jättebra på distansen och slipper Wolfof Vancouver nu. Han måste inte gå i ledningen utan kan få ett lopp i draget på Noble Justice. I träning går han bäst när han går lite bakom. Han är allsidig. Jag är mest orolig för Noble Justice som visat sig vara väldigt bra på sistone. Stroxx Carlras kan vara ute på för kort distans. Vi åker upp med förhoppning om att strida om det och han har segerchans, hälsar ställföreträdande tränare Oscar Berneklint. 

undefined
Dominic är i storform och kan bjuda favoriterna på en obehaglig överraskning i “Misha Kahns”. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

– Noble Justice (8) var grym senast och tog loppet på bästa sätt. Han är gynnad av distansen och underlaget så det här ser bra ut. Jag tror på en toppchans, säger Niels Petersen.

V64-2 Bro Park lopp 3, 1600 meter DT

– War Hawk (1) har jag haft i en månad och jag tycker loppet ser intressant ut. Han har tagit flytten bra och jag är nöjd med hur han tränar, men han saknar lite självförtroende. En stor och trevlig häst som jag tror på mycket, framförallt till nästa år, säger Alice Elmerskog. 

– Nordic (2) har bara startat på dirttrack en gång och då hamnade han i sprutet - nu är planen att undvika det… Han är i gott slag och fungerade bra med fasta blinkers senast så det blir samma utrustning igen. Startspåret är utmärkt och visst måste Nordic ha vinstchans om han nu fungerar på underlaget, berättar Wido Neuroth.

 – The Gurka (3) hade problem med banan senast. Den var för lös senast och han tog rätt mycket stryk. Han är i bra form och jag trodde på en ganska bra chans förra gången, men han fick inget fäste och kom aldrig in i matchen. Han gick ner ett kilo i handicaptal och jag ligger lågt med honom på söndag, säger Julian McLaren.  

– Mr Kygo (4) blev sänkt i handicaptal i senaste starten. Spåret är ju bra, men han är inte jätteberoende av spåret då han inte är med i någon rusning från start. Det ser bra ut och han är en bättre chans än The Gurka. Jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme och är lite försiktig optimist, varnar Julian McLaren. 

– Sir Leo (5) gör nu debut för mig då loppet senast på Övrevoll blev inställt. Han var trea i Norsk 2000 Guineas förra året. Dirttracken på Bro Park kommer att passa honom och det är en bred bana. Alan (Wallace) känner honom väl och han är i bra form. Han är en ”tittig” häst så han får sidoludd på sig då han blir mer fokuserad då. Distansen passar honom. Realistiskt ska han ta pengar, men jag blir inte förvånad om han vinner, berättar Raphael Freire.   

– One Star (6) han har varit lite nedsatt, men är tillbaka i full träning nu och ser ut att vara i fin form. Jag tror på en bra insats, hälsar Annika Sjökvist.  

– Grimeford Lane (7) gick det lite för fort där framme senast. Han står nu i handicaptal 75 och jag tror att han kan skrälla till när som helst nu. Emma Nordin sitter upp igen och kommer bra överens med honom, säger Claes Björling. 

– Hootenanny (8) har haft handicaptal 74 som treåring så formtalet avskräcker inte. Senast var det jättekul att se att han gick i sprutet. Han fungerar med Rebecca (Stålhandske) och går med låg vikt. Rent formmässigt är det ingen större skillnad nu. Han ska hitta ner i banan och vara med i främre träffen. Jag är glad om han är bland de tre då det är lite tuffare hästar den här gången, informerar Catharina Vång. 

– Pretty Pretty Rose (9) är vi tvungna att löpa här och det är för hårt motstånd. Ska hon vinna igen så måste hon förbättra sig, men när ett sto börjar utvecklas så vet man aldrig. Större under har hänt, hälsar Kahlil De Burca. 

– Ellis St Martin (12) trivs på distans och underlag, men har fått ett tråkigt utgångsläge då han vill ligga med högt uppe från början. Han var tapper senast på gräset. Nu är det dirttrack som är hans underlag. Jag tror att han är bland de tre om han får en bra resa från det här spåret. Det är inte omöjligt att han vinner och han är min bästa chans i loppet, säger Ylva Brandt. 

– Arabianranta (13) har varit borta ett tag och kanske behöver något lopp för att komma i gång. En snabb och kladdig banan passar inte honom, berättar Annika Sjökvist.

– Warvick Avenue (14) har haft en paus så han får gå ut här och komma i gång. Han vill också vara med däruppe och har fått ett tråkigt spår. Han tränar fint och mår bra. Vi får se hur långt det räcker. Ellis St Martin är en bättre chans den här gången, informerar Ylva Brandt. 

V64-3 / V4-1 Bro Park lopp 4, 1600 meter gräs

– Malik Alfaykinj (1) är i bra ordning. Om banan inte är bra för honom och för hård och snabb kommer han inte starta, säger Kahlil De Burca. 

– Indy Humor (2) är en riktigt god häst som vi har stora förväntningar på. Han var fin vid sin debutseger på Bro Park och tog loppet bra - tränar som han ska efteråt. Sonen min (Jan-Erik, reds. anm.) valde att rida honom, men han funderade fram och tillbaka rätt länge. En mjuk bana ska nog gå bra, men det gäller att den inte släpper. Det måste vara bra vinstchans, berättar Wido Neuroth.

– Hotline Bling (3) kom ur det förra loppet på ett bra sätt. Han är ”fräsch och lycklig” för dagen. Han hanterade 1400 meter på ett bra sätt på Bro Park och gick hela vägen så han ska klara 1600 meter också. Senast på Övrevoll passade inte banan honom alls, men han kämpade på bra. Om banan inte blir för mjuk och han får en passande bana så ska han räknas här trots flera dugliga motståndare. Både Indy Humor och Pas De Faux har gått på distansen så det är en fördel, men alla hästar här är ganska oexponerade, hälsar Raphael Freire. 

– Chianti (4) var mycket bra i debuten och minst lika fin senast. Han hade ett dåligt startspår, men reparerade på utmärkt sätt. Jag tror att han kommer fungera bra på Bro Parks gräs och tror på en trippelplacering, kommenterar Niels Petersen.

– Lawyer Up (5) gör sitt sista lopp för säsongen. Hon har inte gjort några fel och har utvecklats bra. Jag förväntar mig att hon gör ett anständigt lopp då banan kommer att passa och hon är i bra form, hälsar Kahlil De Burca. 

– Pas De Faux (6) var jag mycket nöjd med i debuten och han är ordentligt framsatt till den här starten - har en riktigt fin motor. Fungerade väl på Bro Parks gräs senast och lär göra det den här gången också. Jag hoppas på bra fäste i bana - att den inte släpper. Han kan vinna det här loppet, säger Wido Neuroth.

– Ode To My Mother (7) har jag alltid hållit högt och jag trodde hon skulle vinna Amacitalöpning, men tappade ryttaren då. Hon kommer att uppskatta 1600 meter och älska underlaget. Hon vill ha lite uppmjukande regn på det. Dale Swift sitter upp och han har mycket erfarenhet. Jag förväntar mig en storartad insats, hälsar Kahlil De Burca. 

– Tar Greet Me (8) en peng så är jag mer än nöjd, säger Sandra Brolin. 

– Miss Donalita (9) har gjort allt rätt så här långt, men är inte vässad till 100 procent. Jag tror hon klarar distansen, men det är ett riktigt tufft lopp så jag tror på max en platschans, kommenterar Patrick Wahl.

V64-4 / V4-2 Bro Park lopp 5, 1400 meter gräs

Sandstorm (1) är en fin häst som gjorde det bra vid sin debutseger. Avslutade positivt i storlopp senast och håller den fina formen. Jag är missnöjd med startspåret, men hoppas att han hoppar iväg bättre än vad han gjorde senast, säger Caroline Malmborg.

– Rough Boy (2) var jag nöjd med i debuten och han är framsatt till den här starten. Drog ett bra startspår och har en kompetent jockey i sadeln. Han tjänar fina pengar, hälsar Patrick Wahl.

– Strawberry (5) visade bra moral i sin debut och jag var helnöjd. Allt är bra efteråt och det blir självfallet fasta blinkers på som senast. I första hand är jag nöjd med pengar, kommenterar Patrick Wahl.

– Kimono (7) ser det väldigt tufft ut på pappret för. På plussidan fick hon den här gången ett bra spår. Jag ligger lågt, upplyser Ylva Brandt. 

– Smooth Operator (9) är en häst jag verkligen gillar. Hon är jämn och säker - skulle dessutom vara gynnad av en mjukare bana. Distansen passar perfekt och hon är en av de som kan vinna loppet, berättar Patrick Wahl.

– April Song (10) löpte väldigt grön i debuten så den här gången skärper jag upp henne med sidoludd. Jag är nöjd med jockeybokningen och hon är framsatt till den här starten. Jag hoppas att hon fungerar och tjänar fina pengar, säger Patrick Wahl.

– Bearium (11) är i fortsatt fin form och har haft en strålande säsong. Hon ska på pappret vara med där framme, men i tvåårsloppen vet man aldrig. Min häst är pålitlig och löper moget. Ett väldigt ärligt sto, hälsar Alice Elmerskog. 

undefined
Vi sätter Bearium överst i rankingen. Hon har goda chanser att vinna Jockeyklubbens Auktionslöpning. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

– Uppuppandaway (14) är väldigt upp och ned i sina prestationer och hon drog dessutom ett dåligt startspår, informerar Patrick Wahl.

– Credit Card (15) är jag nöjd med i träningen inför detta och den här gången testar vi med sidoludd. Mjuk bana är bara ett plus, men startspåret drar ned förväntningarna, kommenterar Patrick Wahl.

V64-5/ V4-3 / LD-1 Bro Park lopp 6, 1200 meter gräs

– Freya Lucy (1) har varit en stor besvikelse i år. Hon har fått ett bra spår och vi sätter på blinkers för första gången. Det här blir sista loppet för henne och hon har ingen chans här, säger Kahlil De Burca 

– Baby I´m Burnin (2) var jag nöjd med senast och hon gjorde det jag misstänkte att hon skulle göra, det vill säga hon visade att hon duger bra i handicapsammanhang. Hon gick då med fyra kilos övervikt. Den här gången är det tre kilos övervikt, men hon kan mer än visat. Distansen är på tok för kort för henne så det är inget hett segerbud. Det här är det sista gräsloppet för säsongen så hon får gå ut ändå då hon tog förra loppet så pass bra, informerar Julian McLaren. 

– Miss Maybach (3) fick inte alls till det på den dåliga banan senast och blev hängande i spåren. Hon känns fin och fräsch och vi provar på gräset. Jag tror på en hygglig insats. Hon är inte lika vass som på dirttrack, säger Annika Sjökvist. 

– Semiramis (4) har varit jättebra i sina två senaste starter och jag var jättepositivt överraskad över att hon gick så bra på dirttrack senast. Nu är det henne favoritunderlag gräs igen. Det är fyra kilos övervikt så det är ett jättetufft lopp. Vi chansar i varje fall då hon är i god form. Jag är nöjd med en mindre peng, hälsar Ylva Brandt. 

– Fast And Free (5) tror jag är en stenklar spik, säger Sandra Brolin. 

– Rapidash (6) har också varit en stor besvikelse i år. Det här blir hennes sista lopp och hon har ingen chans här, hälsar Kahlil De Burca. 

– Ramone (8) hamnade för långt bak senast, men avslutade vasst - ingen fara med formen. Hon trivs på Bro Park och jag tror på toppchans. Det här är förmodligen hennes sista start, informerar Niels Petersen.

V64-6 / V4-4 / LD-2 Bro Park lopp 7, 2100 meter gräs

– Ascot Brass (1) är mycket bra form och hon går ju alltid som bäst på Bro Parks gräs. Distansen kan vara i längsta laget, men jag tror att det ska gå bra. Jag är optimist, men hon kommer inte till start om banan är dålig, säger Niels Petersen.

– For The Roses (3) var nöjd senast över en för kort distans. Vi har nu fått i gång träningsbanan hemma igen och vi har börjat träna på den under veckan och det känns lite bättre. Jag vill flagga för att jag haft några hästar med feber. Hon känns bra och är fin i pälsen, men det är för lång distans. Får hon en bra resa så hoppas jag på pengar. Vinner gör hon inte, hälsar ställföreträdande tränare Nathalie Mortensen. 

– Freed From Desire (4) har inte haft någon tur med sig denna säsong även om hon vann första gången ut. Hon har inte gjort något dåligt lopp och kämpar alltid, men har inte heller fått de banor hon vill ha då hon vill ha en lite långsammare bana. Hon gjorde ett bra lopp i Stockholm Cup på en något opassande bana. Gör hon en liknande prestation nu mot bara ston så ska hon vara konkurrenskraftig här. Hon gör sitt sista lopp i Skandinavien och är i fin ordning och bra form, berättar Kahlil De Burca. 

– Alwaysonmymind (5) gjorde det fint bakom en bra häst i första starten för mig senast och hon är på helt rätt väg. Hon är kvick från början och eventuellt testar vi i ledningen. Platschans, informerar Niels Petersen.

– Careless Whisper (6) plockar jag av blinkersen på den här gången. Formen är där den ska vara och jag tycker att hon är väl värd att få vinna ett lopp snart… Det är några bra emot, men vi ska göra vad vi kan, avslutar Niels Petersen.

– Natasha Romanova (7) har inte gjort några fel på hela säsongen och det här loppet har varit planen ett tag. Senast hamnade hon lite ensam i sin jakt på vinnaren. Hade hon haft sällskap så hade hon varit närmare. Går hon som då ska hon räknas, hälsar Kahlil De Burca. 

– Aperola (9) var tvåa i ”Fawzia Stakes” en och halv längd bakom Ascot Brass på Klampenborg i augusti. Senast gick hon duktig i Skandinavisk Grand Prix bakom Master Bloom. Hon har gjort det riktigt bra i år. Senast hon var på Bro Park var hon brunstig och oinspirerad. På pappret kan hon gå ett topplopp och vara fyra, femma, men det är i slutet på säsongen och hon är i toppform så vi tar chansen igen, berättar Lea Olsen. 

V3-1 Bro Park lopp 8, 2100 meter gräs

– Bearded Lady (1) kommer från seger, har ett lopp i kroppen och är lite mer ”fit” den här gången. Hon har gått bra på gräset innan och kan vara med där framme, säger Annika Sjökvist.  

– Littleredcorvette (2) var strålande senast. Nu är det 2100 meter gräs och det är ett litet minus. Hon hanterar dock detta helt okej. För henne spelar inte spåret så stor roll då hon ”droppar ur sig själv ändå”. Det är inte omöjligt att hon är bland de tre, informerar Ylva Brandt. 

– Gold Sensation (5) möter tuffare motstånd än vanligt, men hon går med låg vikt och tar sig fram bra på gräset även om det blir uppridet. Hon är för dagen pigg och glad. Jag hoppas på att det ska räcka och vi får slå lite ur underläge denna gång, säger Maria Heinrichs.

– Malakai (6) mår strålande och om banan passar då tror jag på en ”platspeng” med honom också. Det är några bra emot, hälsar Lilian Vestvall. 

– Tatum (7) var lite olycklig i förra starten. Hade han fått fritt tidigare hade han vunnit. Han var tapper i nederlaget. Tatum håller bra form och i ett jätteöppet och tufft lopp kan han med rätt resa plocka pengar, säger Julian McLaren. 

– Chilterns (8)  blev trött senast då det gick fort i loppet från början. I den här klassen ska han gå och på Bro Park har han gjort det bra. Oliver (Wilson) är en duktig ryttare. Vi har nu fått i gång träningsbanan hemma igen och vi har börjat träna på den under veckan och det känns lite bättre. Jag vill flagga för att jag haft några hästar med feber. Han verkar ha tappat formen, satt lite vinterpäls, men på pengar kan han vara. Normalt sett ska han kunna vinna i klassen så om formen vänder kan han vara med där framme. Han har känts fin i veckan när jag ridit honom, berättar ställföreträdande tränare Nathalie Mortensen. 

– Cooperess (9) är tillbaka på gräset igen och Jakob (Johansen) sitter upp så får vi se vad hon kan åstadkomma. Det är plusfaktorer, men vi är lite tveksamma till viljan hos henne så vi får se hur hennes framtid blir. Jag ligger lite lågt, men stämmer det så ska hon kunna vara med däruppe också, hälsar Ylva Brandt. 

– Perfect Plan A (10) var jätteduktig senast som kort slagen trea och hade kunnat vinna om han fått lucka tidigare. Han har bara gjort två starter och borde utvecklas mycket för varje lopp. Han borde kunna vara med där framme. Dock är han orutinerad och femton hästar kan innebära vissa svårigheter. Det är första gången han startar på gräs, säger Annika Sjökvist. 

– Ittmaam (11) kan lite mer än sitt handicaptal och är i god form. Med lite uppmjukande regn på underlaget så är han nog lite bättre på gräs. Han går på bägge underlagen. Han är konkurrenskraftig i det här loppet, men det är hårt för treåriga hästar mot äldre, hälsar Kahlil De Burca. 

– Cava Queen (12) står kvar på samma handicaptal efter en bra insats senast vilket är oerhört positivt. Hon är inte beroende av att gå i front på gräset. Hon gick väldigt fint senast och det var hennes bästa lopp. Jag hoppas att hon visar lite moral även denna gång. Hon får behålla sina blinkers, informerar Annika Sjökvist. 

Quagmire (14) håller den fina formen och för mig är han nog snäppet vassare på gräs. Trivs med Gråberg och passar över distansen. Det är ett tufft och jämnt lopp, men jag tror att min häst är bland de tre främsta. Tung bana är en osäkerhetsfaktor, säger Caroline Malmborg.

V3-2 Bro Park lopp 9, 4200 meter gräs – häck

– Mr Suarez (1) hoppar bra och är kraftigt på “g” för dagen. Han är gynnad av den extra långa distansen och han kan vinna loppet, avslutar Patrick Wahl.

undefined
Kan Mr Suarez vinna sitt första hinderlopp? Han har fin form och det kan bli så. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

– Three Is Company (2) känns fortfarande i fin form. Han står bra till. Vi sikar på St Eriks Pris den 31 oktober Om han förlorar med mer än efter strid så blir jag besviken och ”topp tre” kommer att komma. Hårdast emot är Mr Suarez och Liars Corner. Vi åker på söndag morgon. Anledningen till att jag går ut i häckloppet denna gång är att jag har en tanke att han ska vinna ”en steeple, en häck och därefter ett slätlopp samma år”, berättar Lars-Åke Enström.  

– Von Blucher (3) gick bra i Stockholm Cup och jag var nöjd. Han gillar inte längre att bli satt under press. Han är nöjd med sig själv och en längre distans kommer att vara till fördel för honom. Den tuffaste motståndaren är Mr Suarez om han står distansen. säger Kahlil De Burca. 

– Liars Corner (4) är i bra form och lite uppmjukande regn på underlaget uppskattar han. Han har inte gjort några fel och kunde ha vunnit senast. Den tuffaste motståndaren är Mr Suarez om han står distansen., Henrik Engblom sitter upp igen och han är min bästa chans här, upplyser Kahlil De Burca. 

– Wontgetfooledagen (5) behövde loppet i onsdags på Övrevoll (trea över 2830 meter på slätt. Reds. anm.). Han tog loppet bra. Den tuffaste motståndaren är Mr Suarez om han står distansen., Om det regnar är han i stor fara. Annars ska han räknas här, säger Kahlil De Burca. 

– Roman Stone (7) gjorde inga fel på Övrevoll i onsdags (tvåa över 3450 meter häck. Reds, anm.). Han saknar erfarenhet och ”reste lite för bra i loppet” senast och var inte tillräckligt mentalt stark för att slå Tinolo. Han kan ge alla huvudvärk, men besitter massor med kapacitet. Den tuffaste motståndaren är Mr Suarez om han står distansen., hälsar Kahlil De Burca.

V3-3 Bro Park lopp 10, 3500 meter gräs – steeplechase

– Tyko Bloom (1) är det första gången på Steeplechase för och det viktiga är att komma runt utan missöden. Placeringar är en bonus, säger Ann Michanek. 

– Chamseddine Badr (2) var vi väldigt nöjda med senast och han hoppade “typ bäst” i loppet. Dagen efter debuten i steeplechase så var han för frisk i hagen samtidigt som det regnade. Han fick en muskelskada då han gled nerför en kulle. Det här är ett led mot St Eriks Pris över längre distans. Det här är för kort distans, men han hoppar bra och är i god form. Det är bra hästar emot och Early Voice kommer vinna om han står på benen. Jag är jättenöjd om han gör ett bra lopp. Vi reser på söndag morgon, berättar Satu Tikkaja.  

– Londonia (3) är svår, men det är ett plus med kortare distans och han vann på den i våras. Kevin (Parkin) var jättebra med honom senast och sitter upp igen. Jag tror att självförtroendet blev lite bättre senast och han kom runt. Han var lite tjock ett tag, men han har tränats hårdare nu och vi hoppas att det ska gå lite bättre. Jag är nöjd om han gör ett bra lopp. Det blir svårt att slå Early Voice, säger Karen Kuszli. 

– Early Voice (4) är i bra ordning. Han har inte gjort några fel den här säsongen och på pappret ska han ha bra chans, berättar Kahlil De Burca.

undefined
Early Voice har en “dunderchans” att vinna SHS Silverkanna. Här anförandes före Jungleland,  French Warrior. och Three Is Company. Han vann sedermera loppet. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

– Jungleland (5) har rutinen och är en säker ”hoppare”. Distansen är inte optimal, men det finns inte så många lopp att välja på. Early Voice har fyra raka hindersegrar, med undantag av loppet där han miste ryttaren. Han har två kilo mer på ryggen än mina två och vinner loppet. Av övriga är Londonia mest kapabel, men presterar lite ojämnt så vi kanske kan vara med och slåss om placeringarna bakom denna gång. St Eriks Pris om två veckor är en bättre distans, hälsar Anna-Maria Andersson. 

– French Warrior (6) har rutinen och är en säker ”hoppare”, precis som Jungleland. Distansen är inte optimal, men det finns inte så många lopp att välja på. Early Voice har fyra raka hindersegrar, med undantag av loppet där han miste ryttaren. Han har två kilo mer på ryggen än mina två i loppet och vinner loppet. Av övriga är Londonia mest kapabel, men presterar lite ojämnt så vi kanske kan vara med och slåss om placeringarna bakom denna gång. St Eriks Pris om två veckor är en bättre distans även för French Warrior, säger Anna-Maria Andersson.