Nyheter

Tidiga tankar till V64 på Bro Park

Publicerad
På söndag avgörs årets första tävlingsdag i Skandinavien - detta på Bro Park med V64-spelet i fokus. Nedan följer våra första tankar kring omgången som ser allt annat än lättlöst ut på förhand. På lördag eftermiddag släpper vi sedan vårt digra tipsmaterial, med all tänkbar info du behöver.
download-5
Efter en dyr jul ska handelsbalansen återställas! Foto: ATG - logotyp

V64-1

Vidöppet och första känslan är att vi kommer helgardera loppet. Loppets drag är dock utan tvekan Mr Guetta (e.Hallucinate) som svarade för en gedigen insats senast och definitivt är gynnad av den långa distansen. Fasta blinkers på för första gången och en ny jockey i sadeln känns hyperintressant.

V64-2

Nu är det väl äntligen dags för Man In The Moon (e.Reliable Man)? Roy Arne Kvislas adept står verkligen på tur för seger och i det lilla startfältet kan inte mycket gå fel. Om det blir spik eller inte får vi återkomma med, men i nuläget lutar det åt att vi tar det beslutet. Vid gardering är Bolt (e.Poet´s Voice) helt given. Fuxen har inte gjort en människa glad i den nya regin, men nu är dte första starten på Bro Park i de nya färgerna och det kan mycket väl vara lösningen. Hans-Inge Larsens adept kan bortåt 80 i formtal, men startar nu från 69 - ja, ni hajar...

V64-3

Vi gillar Snake Lake (e.Eishin Dunkirk) som har en skräddarsydd uppgift på papperet, men vurmar även för Hills And Dales (e.Acclamation) som möter långt enklare hästar än vad han är van vid. Garderingslopp som det känns i dagsläget.

V64-4

Här har vi ett tänkbart singelstreck i form av innerspårets Carry On Deryk (e.Halling). Claes Björlings import har droppat i handicap och har bästa amatörryttaren i sadeln vad mer finns att säga? Jo - Crafty Exit (e.Mastercraftsman) kanske...?

V64-5

Ytterst svårlöst, men första känslan säger Rossmos Secret (e.Deceptor) eller Sweet Sid (e.Zaahid). Saltillo (e.Alhebayeb) står också trevligt till i den här bataljen över sprinterdistans.

V64-6

Fast And Free (e.Iffraaj) borde verkligen vinna, men blir säkert stor favorit och vi kommer att gardera då hästen inte har imponerat i sina två starter på svensk mark. Jägersro-gästen Maid (e.Appel Au Maitre) är förste utmanare, men loppets drag lystrar till namnet Magnolia (e.Barocci). Det här treåriga stoet tränar som en 80 + häst och återkommer nu med laddade batterier efter sin floppdebut i augusti. Vi tror på toppchans och då streckprocenten inte lär överstiga tio utser vi Magnolia till V64-omgångens roligaste drag!