Nyheter

Dream of Dreams ett fynd till Ascot

Publicerad
Det vimlar av förlöpningar till Royal Ascot i England just nu. Storfavoriten The Tin Man visade viss form, men fick sträcka vapen mot den Sir Michael Stoute tränade Dream of Dreams.
RP_ID0028555
The Tin Man tar emot publikens jubel på Royal Ascot Foto: Mark Cranham / Racing Post

The Tin Man (e.Equiano) årsdebuterade med en tredjeplats i Hamilton Stakes (Listed) som titelförsvarare. Det såg ut att fattas en del i favoriten på den vackra kungliga banan Windsor utanför London. Oddset hos engelska bookmakers var 11 för 10 vilket blir 2,10 översatt till totalisatorsvenska. The Tin Man har tidigare segrat i Grupp 1 löpningarna Diamond Jubilee Stakes och British Champions Sprint Stakes. The Tin Man är känd för att älska Ascot över allt annat och tredjeplatsen här på Windsor idag visade att The Tin Man är still going strong nu inne på sitt sjunde levnadsår. 

Nästa mål för The Tin Man är Diamond Jubilee Stakes på Royal Ascot och han stod i 11 ggr pengarna för seger hos engelska bookmakers innan den här insatsen vilket vi tycker är ett precis lagom odds. Dream of Dreams (e.Dream Ahead) var och andra sidan tillgänglig tilll 34 ggr pengarna i Diamond Jubilee Stakes och den som hittar något i närheten av det oddset har gjort ett stort fynd.

Segraren Dream of Dreams gjorde det förstås bäst av alla i racet och går som så många av Sir Michael Stoutes träningar fram med åldern. Dream of Dreams segrade under stjärnjockeyn Ryan Moore. Han kommer vara med i den främre träffen när det är dags för Royal Ascot, den saken är säker.