Nyheter

Suspicious Mind rent grym i Scandinavian Open

Publicerad
Nina Lindberg Lensviks Suspicious Mind imponerade våldsamt då han hemförde Gr3 loppet Scandinavian Open på Klampenborg i eftermiddags - detta tillsammans med Per-Anders Gråberg i sadeln.
– Det är det största jag varit med om, kommenterar Nina.
Suspicious_Mind_8732_ISyUBc
Suspicious Mind vann Scandinavian Open Gr3 (arkivbild) Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Snygge Suspicious Mind fick en resa som tvåa bakom ledande Learn By Heart med Gold Tyranny i direkt närhet. Ungefär 800 meter från mål tryckte sedan Per-Anders Gråberg gasen i botten och hästen svarade direkt. In på upploppet blev det ett par längder och när man trodde att tanken var tom - så bara längde Suspicious Mind på stegen och vann till slut säkert före en fint avslutande Master Bloom. Gold Tyranny höll strongt till tredjeplatsen.

– Det är det största jag varit med om. Jag har ingen röst kvar, skrek för full halls de sista 500 metrarna, “kraxar” en supernöjd tränare när vi når henne på telefon.

Berätta om loppet?

– Jag ville ha min häst högt uppe, men inte i front så det här blev perfekt. När P-A stack kändes det väldigt bra för jag vet att min häst går hela vägen in till mål.

Och hur firar du nu?

– Jag ska ut och käka med personalen hoppas jag. Jag har en riktigt bra team och det känns såklart underbart att leverera i ett sånt här stort lopp, avslutar Nina Lindberg Lensvik.