Nyheter

Susanne Sivrup-Rosenqvist kommer på nytt besök till Bro Park

Publicerad
Det har varit framgångsrika resor på sistone från Älvängen till huvudstadsbanan för Göteborg Galopp-tränaren Susanne Sivrup-Rosenqvist. Hästarna levererar verkligen på Bro Parks dirttrack och kanske kan det bli tredje raka segern för Point Boy? Samara Bay har också mycket bra form. Med i transporten finns också orutinerade Star Pakistan.
pdvzhdluujnv7bxmu7s
Point Boy i vinnarcirkeln efter andra raka segern. Här tillsammans med tränare Susanne Sivrup-Rosenqvist och Per-Anders Gråberg. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Redaktionen har varit i kontakt med en tränare som har riktigt bra form på stallet. Hästarna redovisas i tur och ordning. 

V64-2 

6 Point Boy känns för dagen superfin. Han har tagit senaste starten jättebra. Det är “P-A” upp igen och det är bra. För varje seger är man ett steg närmare en förlust, men han har tagit tre raka en gång förut och skulle kunna göra det igen, men loppet ska ridas och bollen är rund. Det är flera bra hästar med i löpet, men vi hoppas i alla fall på en placering bland de tre första.

V64-4 /  V4-2

1 Samara Bay gjorde ett kanonlopp sista gången och blev tvåa. Nu är det amatörlopp och då kan mycket hända. Michelle (Rosenqvist) sitter upp och känner henne väl så det är ett plus. Vi hoppas att det blir en bra resa runt och att det räcker till en placering bland de främsta. Kapaciteten finns definitivt.

V64-5 / V4-3 / V3-1 / LD-1

7 Star Pakistan är ute för att lära. Det är en stor och fin häst som kommer att vinna löp i framtiden. Ulrika (Holmquist) är en duktig jockey som kommer att ge honom de bästa förutsättningarna att skaffa sig erfarenhet, avslutar Susanne Sivrup-Rosenqvist.

Hon har en bit upp till fjolårssiffrorna, men omöjligt att nå dem (522 173) är det inte. I dagsläget fattas drygt 120 000 kronor och en bra dag på jobbet på söndag kommer innebära att det finns vittring.