Nyheter

Studio Streck med ett nytt "avsnitt" inför Göteborg Galopp med V4-spelet i fokus

Publicerad
I dag står en riktig trevlig och ytterst spelvänlig V4-omgång på menyn. Extra intressant är förstås att vår V4-spik, Vallance Road, inte ens blir favorit. Nu är det dags att ta betalt - ordentligt betalt dessutom!
Studio_streck_dmtJt4
Streckanalys i sista stund Foto: Logotype

Den här texten är skriven 10.30 - omsättningen låg då på knappa 200 000 kronor.

V4-1

Våra två B-hästar Lady Kheleyf (24 procent) och Toshaway (15 procent) är klart mest streckade och de här två individerna har bäst segerchans i loppet, men… Duon är dock på inget sätt att lita på och vi har en rad mer intressanta drag på streckspelet. Ballerina Bianca på tre procent känns som ett rent skämt och det samma gäller för Knight Of Luck på åtta! Pesadilla ska vara strecked på mer än var tionde kupong - den saken är klar.

V4-2

Amon Ra är favorit på 43 procent och kan väl vinna loppet, men vi har långt större tro på Vallance Road som är streckad på strax under 30 procent i nuläget. Det här är vår givna spik i omgången och då Lotta Månsbys toppsto inte ens blir favorit känns det såklart ännu bättre. 

V4-3

Vår tipsetta Cromer är knapp favorit på 24 procent och det känns som en korrekt siffra. Cromer har bäst vinstchans i loppet då han står inne med det gamla formtalet och klarar täta starter. Det finns ett par fynd. Aretha på åtta procent känns grymt intressant - hästen är klassen bättre på grönt underlag, enda vinsten hittills i karriären togs i Göteborg. Wo Bu Zhidao på tolv procent känns också hyperintressant.

V4-4

Vår ensamme A-häst Mr Stenson är favorit på 27 procent och det är helt i sin ordning. Nu är det första starten på gräs och tror vi ska fungera bra, men man vet ju aldrig…? Loppet känns korrekt streckat med två undantag. Twentytwowontdo på tio är på tok för lågt och vad sägs om vårt stora fynd Fury The Bullet är endast streckad på fyra procent och den ska såklart med på alla seriösa V4-kuponger - avsevärt bättre distans nu om man jämför med senast och det här kan mycket väl vara “spets och slut”!

Lycka till med liret