Nyheter

Studio Streck inför V64 med Pramms i högsätet

Publicerad
Vi kommer att spika de båda storfavoriterna I Kirk och Duca di Como och då handlar det om att försöka gå lite kort i övriga avdelningar, endast spela mot sexrättspotten, samt försöka få bort överspelade hästar. Vi bedömer att det är över 60 procent risk/chans att det blir jackpot på fyrorna.
Studio_streck_RsoMT2
Foto: Logotype

V64-1

Jämnt streckat mellan Jet Action (2) och Yoker (6) på dryga 30 procent och det är inget att säga om. Vi tror aningen mer på Yoker som gör debut för Junior och kommer med granithård form från Frankrike, men det ska ju “göras” också. Jet Action är en topphäst, men här är det debut på dirttrack - ett litet orosmoment. Xcalibur (5) känns spännande, men 15 procent är lite i överkant i våra ögon. Kan vi få Tille In Action (1) till knappa tio procent? Det vore en skön start på V64-liret!

V64-2

Favorit är innerspårets Orb Craft (1) som har bekräftad form via Plantstepsdream och visst kan han vinna loppet enkelt, men 25 procent är precis vad han ska vara streckad på så där finns inget värde. Ocean Side (7) känns otroligt tidig på åtta procent och det samma gäller för Miintaka (5) som älskar Jägersro och har två lopp i kroppen. 19 procent kan dock vara i högsta laget. Eyes Wide Shut (2) på 15 tar vi gärna och vad sägs om Sunlight (8) till åtta procentenheter? Mumsfilibaba…! Skräll tack.

V64-3

I Kirk (8) bara vinner loppet och vi får tugga i oss honom till skyhöga 77 procent. 

V64-4

Öppet värre - vem som helst kan vinna. Det finns ett par rejäla fynd i loppet. Glorious Player (2) med bottenvikt och formlärling i sadeln? Fyra procent är ett rent skämt. Hills And Dales (3) och Perfect Girl Ester (9) till fjorton procent är alldeles för lågt i våra ögon. No Comment (1) har droppat i handicap och kan få resan från innersta startboxen. Ska passas till elva procent såklart. Martin (7) är favorit på knappa 20 procent och kan givetvis vinna loppet, men är han rätt favorit?

V64-5

Om Duca di Como (10) torskar får man leta djupt ned i kuponghögen… Hästen är överlägsen sina konkurrenter och SKA ju bara vinna det här, men det finns två små saker som kan fälla hästen. Dels är distansen i absolut längsta laget och dessutom lottades hästen till yttersta startspåret, men…, spelar det egentligen roll? Vi tror inte det! 80 procent - man baxnar…

V64-6

Vi trodde vi var lite vågade när vi tippade Joker Face (10) etta i det här loppet, men spelarna är med på tåget och har gjort Paul Fitzsimons häst till ganska klar favorit på 25 procent. Från spets tror vi att hästen är överlägsen, men han ska ju dit också. Träningsrapporterna går i dur kan man lugnt säga. Frompariswithlove (14) är korrekt streckad på femton procent och vi tror på toppchans. Tindaltredeagle (4) jagar fjärde raka segern, men det blir tuffare och tuffare för var vinst och hästen är definitivt överstreckad på sina 17 procent. Bright Light (8) på sex procent är alldeles för lågt.

OBS, OBS, OBS och OBS!

Observera att det är ett måste att bara spela mot sexrättspotten när vi spikar två storfavoriter som I Kirk och Duca di Como. Skatteavdraget på V64-spelet är 35 procent. Återstår då 65 kronor på varje spelad hundralapp. 40 procent av dessa 65 kronor, det vill säga 26 kronor ligger då i potten för sex rätt, 20 procent, 13 kronor läggs i femrättspotten och således de sista 40 procenten - 26 kronor hamnar i fyrarättspotten. Så varför bara ge bort dessa 26 kronor per spelad hundralapp? Vid sex rätt erhåller ni 2.5 gånger utdelningen - ett helt givet sätt att spela på!