Nyheter

Studio Streck inför V64-liret med Voter i högsätet

Publicerad
Studio Streck-radaktionen har som vanligt grottat ned sig i strecklistan inför dagens lunchtävlingar på Jägersro. Var finns spelvärdet? Och vilka bortglömda hästar är "måstestreck" på V64-kupongen?
Studio_streck_sGgFq3
Studio Streck är tillbaka - vi har dragen! Foto: Logotype

V64-1

För är det två hästar som kan vinna och spelarkollektivet är med på noterna. Vi tror klart mest på Joker Face (6) som tyvärr är klar streckfavorit på 52 procent. Frompariswithlove (5) är bara streckad på hälften så många system, men har bättre segerchans än så. Vi förordar faktor på Joker Face, men såklart ska båda hästarna streckas. För er som vill gå vidare kan Rastapopoulus (3) vara ett drag - då måste dock hästen vara fullt reglerbar och få gå i ledningen.

V64-2

Nocentinkentucky (6) och Yoker (2) är klart mest streckade på 39 respektive 30 procent vilket är helt in sin ordning. Vi släpper dock inte Auenfürst (3) som bara är streckad på elva procent! Bullof Wall Street (1) KAN vinna och tre procent är ju bara löjligt. Nordic (4) på en procent! Han var fin i årsdebuten och testar Jägersro för första gången.

V64-3

Forever Romance (6) och My Joker (2) är helt jämnt streckade på 23 procent - helt okej om ni frågar oss. Här finns det ett jättebra speldarg i form av Mogens (3) som har lopp i kroppen och fungerade utmärkt i sin enda start på Jägersro i fjol. Tio procent är alldeles för lågt. Rackham Den Röde (8) på åtta procent? Hallå?

V64-4

Vi har tippat All Run (1) etta, men trodde att hästen skulle vara streckad på avsevärt färre system än 36 procent. Vårt stora drag är Deadline Day (7) som droppat ett kilo, har två lopp i kroppen och formligen älskar att tävla på Jägersros dirttrackbana.

V64-5

Grey Flash (1) bara vinner loppet och vi får således bara “tugga i oss” steckprocenten som i nuläget skrivs till 56. Sel Sea (2) har bra vinstchans om Grey Flash underpresterar. 14 procent är vare sig bra eller dåligt!

V64-6

Semiramis (2) är favorit och det ska hon vara också. 24 procent känns helt okej. Lucy In The Sky (7) på 17 procent är taget sju dagar i veckan och Four Dragons (9) på fem procent är ett rent fynd! Glorious Player (3) kan kanske vinna, men är klart överstreckad på fjorton procent.

Lycka till med liret