Nyheter

Studio Streck inför V64-liret i Göteborg

Publicerad
Det finns en hel rad med tänkbara singelstreck i omgången, men samtidigt ska man veta att ju tyngre favoriter - ju tyngre faller man...
Studio_streck_zynhHu
Var finns dragen? Foto: Logotype

V64-1

Sir Macken är stor favorit och det är väldigt uppåt från stallet på treåringen efter Maxios. Det är aviserat laddning mot ledningen och från den positionen är han hästen att slå - 35 procent känns helt okej. All My Lovin är streckad på elva procent och det känns mycket bra. Kikki Dee på fem procentenheter är ett rent fynd.

V64-2

Midgetonamission har bäst vinstchans, men 40 procent är alldeles för mycket. Måste garderas - eller rent av sågas totalt? I så fall kan Hawker Hunter vara en chansspik. 15 procent är alldeles för lågt och blinkers på känns hyperintressant.

V64-3

Kazh In är streckad på 49 procent och det känns ju inte speciellt intressant. Det är däremot givet att ta med den danske gästen Flying ms Spectra som bara är kryssad på tre procent av kupongerna. Gardering!

V64-4

Pesadilla är megafavorit på 49 procent. Hon har toppchans att vinna det här loppet från spets, men samtidigt ska man veta att hon höjts rejält i handicapskalan. Övriga hästar är korrekt streckade så vi får stå fast vid att spika henne trots streckprocenten.

V64-5

Fast And Free står galet bra inne i loppet och ska normalt sett bara vinna. Ni som vill gardera ska få tre stycken “kioskvältare” att fundera över. Twentytwowontdo på en procent och Pink Star på tre. Det KAN gå, men ni får ta det för vad det är… Och vad kan Prevent göra i sin första start för Francisco Castro? Tre procent även där.

V64-6

I sista loppet är vår tipsetta Monsieur Vic helt felstreckad på sju procent. Han har åtminstone arton procents vinstchans och det kan rent av vara en rolig spik? Spelarna glömmer fort. Tre procent på Roman King är ett rent skämt!