Nyheter

Studio Streck inför Göteborg Galopp med V5-spel

Publicerad
V5-spel på Göteborg Galopp står för dörren den här söndagen och vi har som vanligt gjort en djupdykning i startlistorna. Det har regnat en hel del på västkusten, men Tove Brandt är inte det minsta bekymrad över banan.
– Banan mäster 3 till 3.5 och det är inte meddelat att det ska bli något regn i eftermiddag. God bana således, meddelar Tove Brandt.
Studio_streck_cJJrjO
Vi har spikbuden samt dragen i Göteborg Foto: Logotype

V5-1

Twentytwowontdo är vår vinnare och 17 procent känns bra. Jämnt streckat mellan en fem, sex hästar och samtliga kan vinna, men vi har ett kul drag. Shepherd Gate är bara streckad på sex procent i nuläget och det får betecknas som ett rent fynd.

V5-2

Vi spikar Seven Emirates och då denne inte ens är favorit i nuläget känns det här extra intressant. 24 procent = alldeles för lite. Tootick gick bra i första starten senast och lär vara framsatt rent formmässigt. Favorit till 27 procent är dock fel i våra ögon.

V5-3

Här har vi tre bra speldrag som absolut inte får missas av V5-spelarna. Foxcatcher har toppform och återkommer till gräset vilket är ett stort plus. Tretton procent är alldeles för lågt. Malakai kan vara helt överlägsen med sitt lopp i kroppen och sänkta vikt. Åtta procent på den är åtminstone tio för lågt. Vad sägs om Powerpoint som visade förbättrade takter senast - sex procent = ett ordentligt skämt!

V5-4

Toolbox CarlRas är klar favorit på 35 procent, men måste garderas - alldeles för många streck på denna. Då gillar vi Queen Of Skara avsevärt mycket bättre - 13 procent just nu vilket är för lågt. Mukhaater på fyra procent är ett måste för streckspelarna. Vi trodde vi skulle bli liten “ensamma” om La Belle Epoque, men kollektivt var med på noterna. 23 procent är varken bra eller dåligt, mer korrekt helt enkelt.

V5-5

L ´Opera är megafavorit på 48 procent - favorit ska hon vara, men det här känns alldeles för högt. Vi spikar på det mindre systemförslaget och flerbongar, men garderar på de större. Hawker Hunter på åtta procent har bättre segerchans än så och visst kan innerspårets Powerplay bättre är i debuten? Knappa fyra procent = toppen!