Nyheter

Studio Streck inför dagens V4-tävlingar på Jägersro

Publicerad
En riktigt klurig V4-omgång står på menyn då malmöovalen Jägersro arrangerar lunchtävlingar idag. Det finns en rad ostreckade fynd i omgången, men vi har ruskigt svårt att "pinpointa" en lämplig spik,
Studio_streck_D6sGvJ
Studio Streck - vi har dragen Foto: Logotype

V4-1

Klart mest streck för våra två hästar L´Opera (9) och Deep Direction (8) - båda streckade kring 25 procent. Vi känner oss fortsatt nöjda med det här låset på V4-liret och nöjer oss med dessa. För er som vill gardera vidare kan That´s Me (1) vara ett bud, men vi tvekar då tränare Ricardo Ramallo inte verkar speciellt uppåt. Senzibari (3) kan kanske vara något till fem procent?

V4-2

Harry (2) är stor favorit på 55 procent och ska givetvis garderas. Det finns mycket bra styrka i hästen, men samtidigt en massa nerver i honom. Kan vinna, men grymt överstreckad. Det låter uppåt på Furme (3) som klarar distansen sju dagar i veckan och 17 procent känns som en för låg siffra. Vi har fått feeling för Chester (7) som har lopp i kroppen från Klampenborgs gräsbana. Hästen gjorde bara en start i fjol och skämde då inte ut sig som sjua i mål. Chester kostade bara 12 000 Guineas som åring, men i höstas såldes halvbrorsan Archetype (fyra år, e. Le Havre) för 335 000 Guineaas. Denne Archetype har visat formtal 91 på dirttrack och ett kilo mer på gräset på Longchamps. Elione Chaves i sadeln och varningsklockorna ringer - speciellt som hästen bara är streckad på sju procent i nuläget. Warwick Avenue (5) har väl inte glänst i fyra starter på gräset precis, men i årsdebuten för ett par veckor sedan visade hästen bra fart som 3.5 längder slagen femma. Warwick Avenue är efter Hallucinate som själv är efter Street Cry - alltså är det härligt amerikanskt dirttrackblod i treåringen. Mamman Bubbles In Paris har lämnat en annan avkomma förutom Warwick Avenue, Please Please Me som för Jessica Long vann en av sina två starter i livet på Jägersros dirttrack. Passas noga till fyra procent.

V4-3

Vi trodde att Xit (1) skulle vara lite mer streckad än 22 procent så här känns det som att man ska använda denne som utgångshäst, alternativt faktor för er som spelar jokersystem. Detta då inte låter speciellt bra på värste motbudet Weltruhm (6) som gör första starten för Lennart Reuterskiöld Junior. Denne får dock på sig blinkers för första gången och det kan måhända skärpa upp hästen? Vårt bästa tips? Strecka på!

V4-4

Här hittar vi omgångens klart bästa drag och för er som vågar förordar vi spik på oexponerade Lucy In The Sky (5) som är löjligt lågt streckad i förhållande till segerchansen. Peter Jardbys adept är bara kryssad på åtta procent när dessa rader skrivs vid 10.00 och omsättningen nått upp till 193.000 kronor. Stoet efter Appel Au Maitre stressade upp sig rejält innan start senast och var inte alls sig själv i loppet. Nu rapporterar Peter Jardby att hästen sköter sig exemplariskt och det är såklart goda nyheter för en totospelare. Mrs April (4) och Ove (8) är favoriter till 20 procent ungefär och de kan väl vinna loppet, men för oss känns Lucy In The Sky som en klart mer spännande häst och vinnardrag!