Nyheter

Studio Streck inför Bro Parks lunchtävlingar

Vi har kollat igenom strecklistan till dagens V4-tävlingar på Bro Park och det finns ett par rejäla fyndhästar att strecka. Vår spik Realize Rock är kryssad på strax under 50 procent när dessa rader skrivs vid tiotiden och med en omsättning kring 200.000 kronor. Inte mycket att säga om...
Studio_streck_dr0K5nT
Vem hissas - och vem dissas? Foto: Logotype

V4-1

Lady Kheleyf (1) är favorit kring 20 procent och det tror vi mest beror på startspår och ryttare Elione Chaves. Hästen kan vinna, men är något överstreckad. High Max (10) är streckad på tretton procent och det känns något för lågt även om viktläget är ganska mastigt. Det finns ett par riktiga godbitar. Cry No More (6) med lopp i kroppen och nio procent känns som ett ordentligt fynd. Capouche Rouge (11) måste väl få en chans till i andra starten för Kvisla - sex procent är ett skämt. Laughter Lounge (15) tas ned i distans och det är en enorm fördel. Sex procent? Man baxnar…

V4-2

Bear Wells (4) är favorit och det köper vi inte. Han kan väl vinna, men för oss har hästen max tio procents vinstchans så den behandlar vi med försiktighet. Vi har trott stenhårt på Carry On Deryck (6) i två starter och hästen har skött sig bra. Nu är han streckad på 15 procent och det känns väl okej, men man ska veta att åttaåringen har haft en del problem sedan den senaste starten. Vi tror mer på innerspårets Sharp Eye (1) som har lopp i kroppen och gynnas av den kortare distansen, samt Filia Kalejs (2) som har lopp i “krukan” och får en duktig lärling i sadeln. 15 procent är klart i underkant. Det låter uppåt på Logan (7) och som sexprocentare är hästen ett ren bjudning! Ellison (5) på åtta procent - Hallå!

V4-3

Favoritduon Miss Maybach (8) och Lushes Lashes (4) är streckade på strax över 30 procent och det har vi inga synpunkter på - dessa två har klart bäst segerchans. Det finns dock roliga motbud. Arabianranta (1) gjorde det fint efter tre månaders vila i tuffare sällskap än detta och ska med på alla seriösa kuponger som en frisk tioprocentare. Mr Kygo (5) känns också únderstreckad på tolv procent. Loppets stora fynd är Beach Road One (3) som återkommer efter halsoperation och ser läcker ut i träningsrundorna inför detta. Sex procent - man tackar!

V4-4

Realize Rock (5) känns helt oslagbar och även om han är streckad kring 50 procent får vi bara “tugga i oss” honom. Två lopp i kroppen och optimal distans - samt lärling som drar av fyra kilo i sadeln är segerreceptet.

Lycka till med liret.