Nyheter

Studio Streck inför Bro Parks Jackpotomgång

Publicerad
Idag avrids en hel rad med storlopp på Bro Park och vi har som vanligt kollat in strecklistan ytterst noggrant och metodiskt. Dubbel jackpot på V64-liret gör ju tävlingsdagen än mer intressant. Var ligger spelvärdet? Och vilka favoriter ska dissas?
Studio_streck_8zzXzd
Jacpotdegen ska in på V64:an Foto: Logotype

V64-1

Seaside Song (11) är ju gigantiskt favorit på 61 procent och det får vi bara köpa. Hon såg helt grym ut i årsdebuten och lär vara framsatt till detta - dessutom fungerar hon galet bra på Bro Parks gräsbana. 

V64-2

Susanne Berneklints Plata O Plomo (11) är stor favorit på 43 procent när dessa rader skrivs. Favorit ska hästen såklart vara, men det här känns i överkant då det handlar om debut på gräset. Manassas (12) på 16 och Good Eye (10) på elva känns helt i sin ordning, men det finns flera understreckade fynd i loppet. King Cole (9) på fyra procent, Mr Kygo (4) på två, samt Ocean Side (5) på fem är jag rent godis för en totospelare. Det kan finnas flera…

V64-3

Silent Night (13) och Ascot Brass (15) är jämnt streckade kring 30-strecket. Det har vi inga synpunkter på, men vi tycker däremot att vi kan några fler på V64-systemet. Reine De Vega (6) på 16 procent känns bra då hon har lika bra segerchans som de två ovan rankade. Loppets stora fynd är Une Autre Beaute (7) på tre procent. En av omgångens bästa speldarg!

V64-4

Everest Voice (1) kan vara överlägsen det här gänget så 25 procent känns väldigt bra. Vi kommer dock gardera en hel del och bakom favoriten har vi väldigt bra känsla för King Richard(10).Blinkers på och mer rutin är stora plusfaktorer - tio procent i nuläget vilket känns alldeles för lågt. Midnight Oil (5) på knappa tre procent är taget!

V64-5

Duca di Como (3) är klar favorit på 50 procent, men den är bättre på dirttrack. Här tror vi stenhårt på King David (7) som bara är streckad på en knapp tredjedel av kupongerna. Som det känns i nuläget är det en bra spik att luta sig emot i jackpotomgången.

V64-6

Riwaj (1) är favorit på 30 procent av kupongerna och Captain America (4) är streckad på strax under 20 procent. Det är korrekta siffror, men det finns drag. Varför ska inte Fiftyshadesfeed (11) kunna gå bra - sex procent är alldeles för lågt.