Nyheter

Studio Streck är tillbaka - V64 från Övrevoll

Publicerad
Det finns en rad stora favoriter på V64-spelet, vissa är granithårda och säkra, medan andra känns klart överspelade och sänkbara. Nedan följer en streckanalys gjord vid 09.00 då omsättningen var strax under 150 000 kronor.
Studio_streck_3yGSFX
Streckanalys till Övrevoll - V64-degen ska in! Foto: Logotype

V64-1

Vi spikar ju Wishformore (6) på både det lilla som stora V64-förslaget och känner oss helt trygga med det, men hästen känns lite för mycket streckad på sina 50 procent. Vi står såklart fast vid vår idé, men för er som vill ha bättre värde förordar vi streck för Silver Falcon (2) som i nuläget bara är streckad 16 procent av kupongerna. Pas De Secrets (3) är streckad på 17 procent då dessa rader skrivs och det är klart i överkant.

V64-2

Här är urläckra stoet Nouvelle Lune (9) favorit på strax över 30 procent. Vi tycker att det är för mycket då hästen förlorat tre av fyra lopp på hemmabanan varav två på medeldistans (1600 meter) - nu är det visserligen 1800, men ändå… För oss är Nouvelle Lune klart mer än stayer. Seaside Song (5) vann det här loppet lätt i årsdebuten i fjol och vi tror på samma visa igen. 25 procent i nuläget och det är klart för lågt. Silverstone (6) såg underbar ut i årsdebuten och kan vinna igen - hon är streckad på 18 procent och det känns helt korrekt. Loppets fynd är Unwanted Beauty på sex procent.

V64-3

Ascot Brass (5) har bäst chans att vinna lopp än någon annan häst har i hela omgången. Vi köper 43 procent rakt av och går vidare. Silent Night (8) är en topphäst, men att vinna rätt ut i första starten på Övrevoll är ingen enkel sak. 22 procent är nog faktiskt lite för mycket.

V64-4

Brian Ryan (8) är favorit på 26 procent och vi har väl inga direkta synpunkter på det. Our Last Summer (3) på kort distans känns spännande och 16 procent känns för lågt. Vår tipsetta Fiftyshadesfreed (6) vann det här loppet i fjol efter exakt samma upplägg - lopp i kroppen från Jägersros dirttrack i årsdebuten - och sedan seger här. Captain America (4) är streckad på var femte kupong och det är vara sig bra eller dåligt - helt enkelt korrekt! För er som letar riktiga rysare kan Backcountry (2) var en rolig idé. Fyra procent är helt klart för lågt.

V64-5

Ooooj, vad svårt - om nu inte Ramone (11) bara vinner loppet. Eishin Dunkirk-stoet har lopp i kroppen, men 33 procent är högsta laget. Här finns det massor av fynd i strecklistan. Survoltee (7) på tio procent är löjligt lågt i förhållande till segerchansen och sex procent på Barny (6) är ju bara löjligt! Silky Road har två lopp i kroppen och får Per-Anders Gråberg i sadeln - inte så tokigt som fyraprocentare… Och vad sägs om Madi Banja (9)? Hästen är oexponerad, har lopp i kroppen och nu sitter Elione Chaves i stigbyglarna. Fem procent = direkt ned i fyndlådan.

V64-6

Vi tippar Lord Of Trouble (10) etta och som sexprocentare i nuläget blir vi bara än mer intresserade. Kikki Dee (1) låter det uppåt på, men hästen är alldeles för stor favorit på 47 procent. Bara MÅSTE garderas på gräs som hon aldrig vunnit på i två försök! All My Lovin (2) på åtta är för lågt och det samma gäller för Henrik Engbloms duo My Cup Of Tea (13) på fem procent samt Queen Of Skara (14) på lika många procentenheter.

Lycka till med streckandet och liret i dag.