Nyheter

Studio Streck är tillbaka - V4 från Bro Park

Publicerad
Det finns en rad favoriter på V4-spelet som idag avgörs på Bro Park, men vi ska göra vårt bästa för att fälla i vart fall ett par av dom. Häng på!
Studio_streck_R0ja3F
Streckanalys till V4 på Bro Park Foto: Logotype

V4-1

I den första V4-avdelningen är innerspårets Rossmos Secret klar favorit på 30 procent. Hästen ska vara “lampa”, så är det, men är inte det här lite i överkant? RS var lite sämre senast så vi tar chansen så här i sista stund. Carry On Deryck på 13 procent känns som ett rent fynd och Sweet Sid på 6 procent känns rent underbart. Vi trodde att Quicksteps Bloom skulle vara aningen mindre streckad än 11 procent, men okej då - vi tar den…

V4-2

Marta är streckad på 57 procent, men den tror vi bara vinner då hästen fungerar alldeles utmärkt på Bro Park och står ruskigt mycket bättre inne i loppet än de andra. Marta vann loppet före Miss Maybach (16 procent) i fjol med ett par säkra längder från samma viktläge och lär göra det igen. Lushes Lashes (8 procent) är bra, kan det verkligen gå? Vi är tveksamma.

V4-3

Platstepsdream är knapp favorit på 22 procent och kan ju vinna, men för oss ska Master Blaster vara ganska klar favorit. Hästen är när dessa rader skrivs streckad på 15 procent av kupongerna och det är för lite i förhållande till segerchansen. Snake Lake på 13 procent är aningens för lågt och 17 procent på Mr Kygo aningens för högt. Vad säger ni om Grimeford Lane till 4 procent? Vi säger MUMS med versaler…

V4-4

Capouche Rouge har alltid varit lovande i träning, men svikit i lopp. Nu är hästen halsopererad och gör debut för Roy Arne Kvisla. Helt stenklar? Nja - som favorit ska hästen synas med blixtens hastighet. Treårige Muddy Blues trodde vi skulle vara klart mindre streckad är 17 procent, men nu är det så och värdet sjunker dramatiskt. Vad tycks om likaledes treåriga Enkrona som var på linje med Muddy Blues senast och nu bara streckad på 7 procent.