Nyheter

Streckvärde i Jackpotomgången

Dubbeljackpot innebär 434 000 kronor extra i sexrättspotten. På söndagsmorgen har det bara spelats för 57 000 och det är svårt att dra några stora slutsatser. Några intressanta tendenser går dock att skönja.
Ambiance_8413_vMfdBZL
Kan Ambiance skrälla den här gången eller blir man favorit till slut? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

I första avdelningen verkar alla ha gått på Galopptips linje. Racet skall stå mellan 1 Nom de Plume och 5 Xtara, men även 4 Mystic Town har en hög procent. Vår tredjerankade 7 Lads Order är racets värde till nio procent.

Andra avdelningen är en svårlösligt race för amatörryttare. Här är tendensen att alla tar 4 Negroamaro som blivit överstreckad. Det är ändå Galopptips tipsetta.

I tredje är det opålitliga tvååringar som gäller. Den som blivit bortglömd är Jessica Long tränade 9 Victoria Placa (4 %). Marc Stotts formstall sadlar ut 6 The Maestro som är spelvärd till 13 procent vilket även får sägas om Stoneeye's Kitten (10 %).

V64-4 har en väldigt skev streckfördelning. Galopptips tror mycket på 5 Sarookh, men som streckprocenten ser ut nu är det läge att titta efter skrällar. 

Femte avdelningen är väldigt jämnstreckad. 11 Ladys Choice verkar inte vara så populär som Galopptips trodde och kan vara något för jackpot-intressenterna. Att gå kort här kan ge en fördel mot övriga spelare.

Sjätte avdelningen ser programenligt 10 Mylegend som favorit. Många verkar tro att 4 Tante Tove kan stå 1800 meter och utmana banspecialisten Mylegend. Går det utanför dessa blir utdelningen hög!